Accounting Rocks suosittelee Rajaton-palvelua

Tilitoimisto Accounting Rocks on keskittänyt koulutuksensa ST-Akatemian Rajaton-palveluun. Alla olevalla videolla Susanna Salminen kertoo, miksi valintaan ollaan erittäin tyytyväisiä.

Katso video, lue lisää verkkosivuiltamme tai varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn.

Tilitoimisto Accounting Rocksin tavoite on tehdä yrittäjien elämästä helpompaa muun muassa sähköisten palveluiden avulla. Samalla myös omien työntekijöiden elämä halutaan tehdä mahdollisimman helpoksi – jokainen saa tehdä töitä sieltä mistä itse haluaa, kunhan työt tulevat tehdyksi ja on tavoitettavissa. ST-Akatemian Rajaton-palvelun ansiosta työntekijät voivat pitää osaamisensa ajan tasalla helposti juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii. 

Accounting Rocks sai alkunsa, kun joukko samanhenkisiä taloushallinnon ammattilaisia päätti yhdistää voimansa yrittäjien arjen helpottamiseksi. 

– Meitä kaikkia yhdisti se, että halusimme auttaa yrittäjiä ja tehdä asiat heille helpommaksi. Keinomme tähän oli se, että teemme kaikki rutiinit sähköisesti. Käytämme vain sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja ja muita ratkaisuja, kertoo Accounting Rocksin Susanna Salminen. 

Myös omien työntekijöiden arkea halutaan helpottaa. Accounting Rocks hankkii esimerkiksi myös omat koulutuspalvelunsa sähköisenä. 

– Kaikki saavat olla töissä missä haluavat. Pääasia on se, että työt tulevat tehdyksi ja on tavoitettavissa, Salminen toteaa. 

Tietoa ammatillisen kehityksen tueksi

Työntekijöiden käytössä on ST-Akatemian Rajaton-palvelu. Koulutukset ovat Salmisen mukaan laadukkaita ja ajantasaisia.

– Meidän ihmiset ovat ottaneet tämän tosi hyvin haltuun. He käyttävät paljon tätä Rajaton-palvelua, koska koulutukset ovat laadukkaita ja ajantasaisia, Salminen kiittelee. 

– Saamme koulutuksista aidosti tietoa ammatillisen kehityksen tueksi. Meillä on talon sisällä kaksi PHT ja KLT ammattitutkinnon omaavaa työntekijää. Rajaton-palvelun kautta olemme voineet hankkia päivityskoulutusta myös heille. Nämä ST-Akatemian tarjoamat koulutukset sopivat siihen oikein hyvin, Salminen kertoo. 

Kiinteä vuosimaksu tuo selkeitä kustannussäästöjä

Ennen ST-Akatemiaa ja Rajaton-palvelun käyttöönottoa Accounting Rocks hankki koulutuspalveluita usealta eri taholta. Tämän vuoksi esimerkiksi koulutuskulut ja toteutustavat vaihtelivat paljon. Rajaton-palvelu mahdollistaa kulujen ennustettavuuden. 

– Olemme säästäneet tässä taloudellisesti todella paljon. Nyt me tiedämme, mikä meidän vuosimaksumme on. Kaikki on selkeää ja se on tuonut meille euromääräistä hyötyä, Salminen summaa. 

– Rajaton-palvelusta löytyy sekä reaaliajassa olevia etäkoulutuksia että videotallenteina olevia koulutuksia. Tallenteet ovat siinä mielessä mahtavia, että jokainen työntekijä voi katsoa niitä omalla ajallaan silloin, kun hänelle parhaiten sopii, Salminen toteaa.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Lue lisää Rajaton-palvelusta verkkosivuiltamme tai varaa aika henkilökohtaiseen keskusteluun, niin otamme sinuun yhteyttä.