Luotettavaa tietoa helppokäyttöisessä onlinepalvelussa

“Tärkeintä meille on se, että asiakastyössä käyttämämme tieto on varmennettua ja luotettavaa. Olemme käyttäneet ST-Akatemia Online -palvelua usean vuoden ajan taloushallinnon asiantuntijoidemme työn tukena. ST-Akatemian kanssa voimme luottaa täysin heidän tuottamansa tiedon oikeellisuuteen.

Luotettavan sisällön lisäksi onlinepalvelussa on monia työtä helpottavia toiminnallisuuksia. Pystymme mm. hakemaan täsmällistä tietoa laajoista aineistoista nopeasti ja tekemään omia muistiinpanoja aineistoihin. Excel-pohjaisia malleja hyödynnetään tilinpäätösten laadinnassa.

Yhteistyö ST-Akatemian kanssa on vaivatonta ja tarvittaessa heiltä saa aina apua. He ovat luotettava yhteistyökumppani, jonka palveluita käytämme varmasti myös jatkossa.”

Anitta Simonen
Palvelujohtaja, KLT

Azets Oy

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top