Julkaisut

Julkaisumme pitävät sinut ajan tasalla taloudellisen raportoinnin ja taloushallinnon muutoksissa. Valikoimastamme löydät tilinpäätösmallit ja alan muut asiantuntijajulkaisut.

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaisia bloggauksia


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

ST-Akatemian valikoimassa taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen tärkeimmät julkaisut

ST-Akatemian julkaisut pitävät sinut ajan tasalla lainsäädännön jatkuvissa muutoksissa. Julkaisuvalikoimastamme löydät työkalut tilinpäätöksen tueksi sekä muut taloushallinnon asiantuntijajulkaisut. Kirjojen ja onlinejulkaisujen aihepiireinä ovat tilinpäätös, kirjanpito ja verotus.

Julkaisumme ovat kunkin aihepiirin erityisasiantuntijoiden käsialaa ja ne toimivat luotettavina oppaina taloushallinnon ammattilaisen työssä. ST-Akatemialla on kattava valikoima onlinejulkaisuja ja monet julkaisuistamme voit valita käyttöösi myös painettuna kirjana.

Digitaalisesta osaamisympäristöstä löydät julkaisut tilinpäätösmalleista lakiteoksiin

ST-Akatemialla on kattava valikoima taloushallinnon kirjoja digitaalisessa muodossa, sillä kaikki julkaisumme ovat saatavilla digitaalisessa osaamisympäristössämme, ST-Onlinessa.  Valitsemalla juuri sinulle tärkeimmät julkaisut voit koota oman työsi tarpeisiin täsmällisesti sopivan tietopalvelun.

ST-Onlinessa voit myös hyödyntää digikirjojen monipuolisia käyttöominaisuuksia. Julkaisujen käyttöä helpottavat erityisesti sellaiset kätevät toiminnallisuudet, kuten kopiointimahdollisuus, muistiinpanot ja edistyksellinen hakutoiminto. Myös Excel-pohjaiset laskelmamallit löytyvät palvelusta tilinpäätöksen tueksi.

Tilinpäätösmalli helpottamaan työtäsi

ST-Akatemian tilinpäätösmallit uudistetaan joka vuosi ennen tilinpäätöskautta ja valikoimastamme löydät tilinpäätösmallit kattavasti eri yhteisömuodoille. Etsitpä tilinpäätösmalleja kirjana tai onlinejulkaisuna, niin meiltä löytyy sinulle vaihtoehto. Erityisesti onlinepalvelussa tilinpäätösmallit toimivat myös hakuteoksina etsiessäsi vastausta tilinpäätöksiin liittyviin kysymyksiin.

Valitse sinulle sopivin kokonaisuus

Sähköiset, päivittyvät online-julkaisut voit ostaa joko yksittäin tai kirjahyllyinä. Esimerkiksi suosittuun Omavalinta-hyllyyn valitset tarpeidesi mukaan 3–10 julkaisua. Samalla ostat julkaisut helposti myös kollegoillesi. Olemme rakentaneet myös valmiita hyllykokonaisuuksia osakeyhtiöille ja tilitoimistoille. Valitse sinun tai tiimisi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus ja lisenssivaihtoehto.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset