Koulutukset

Monipuolinen koulutustarjonta talouden raportoinnista, yritysverotuksesta, palkkahallinnosta, sisäisestä laskennasta ja riskienhallinnasta. ST-Akatemian talouden ammattilaisten koulutukset käyvät KLT-tutkinnon ylläpitokoulutuksiksi.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 14 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaisia bloggauksia


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Tuomme osaamisesi tueksi asiantuntijayhteisön osaamisen

Tuomme osaamisesi kehittämisen ja ylläpitämisen tueksi laajan asiantuntijayhteisön osaamisen. Yhteisöömme kuuluu n. 1500 tilintarkastajaa tai muuta erityisasiantuntijaa. Tuotteidemme ja palveluidemme takana on yli 100 erityisasiantuntijaa, joiden kanssa yhteistyössä kehitämme ja toteutamme monipuolisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja.

Etsitkö taloushallinnon koulutusta?

Tarjoamme koulutuksia mm. kirjanpito, arvonlisävero, tilinpäätös, yritysverotus, sisäinen laskenta tai IFRS -aiheista. Kattavasta tarjonnastamme on mahdollisuus valita koulutusta perustasolle, syventävälle tasolle tai tiettyihin erityiskysymyksiin keskittyviin koulutuksiin.

Kattavasti vaihtoehtoja etäkoulutuksista ja videoista lähikoulutuksiin

Tarjolla on monenlaisia lähikoulutuksia, etäkoulutuksia ja videokoulutuksia.

Löydät meiltä kattavasti vaihtoehtoja osaamisesi ylläpitämiseen. Voit osallistua puolen tai koko päivän koulutuksiin etänä tai lähikoulutuksena tai valita käyttöösi videokoulutuspalvelumme.

Tarjoamme koulutusta talouden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen

Taloushallinnon haasteelliset aiheet ja kiperät kysymykset käsitellään koulutuksissamme kyseisen aihealueen erityisasiantuntijoiden johdolla, joilla on laaja kokemus omalta osaamisalueeltaan. Monivuotinen kokemuksemme ja laaja asiantuntijaverkostomme takaavat koulutuksillemme korkean laadun. Koulutuksemme soveltuvat KLT-tutkinnon ylläpitoon ja tilintarkastajien jatkuvan koulutuksen vaatimuksiin.

Autamme sinua investoimaan aikasi hyvin

Muuttuva lainsäädäntö ja toimintaympäristön hallinta on talouden ammattilaiselle tärkeää. Meidän tehtävänämme on auttaa talouden ammattilaisia pysymään ajan tasalla lakimuutoksissa ja soveltamaan niitä omassa työssään.

 

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on suljettuna keskiviikkona 7.12.2022 koulutustilaisuuden vuoksi.

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset