Muut aiheet

Miten pysyä ajan hermolla muuttuvassa toimintaympäristössä? Autamme sinua ja muita talouden ammattilaisia pysymään mukana muutoksessa.

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista aiheesta


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Miten pysyä ajan hermolla digitalisoituvassa toimintaympäristössä?

Taloushallinnon ja taloushallinnon prosessien automatisointi, robotiikka, koneäly, sähköinen taloushallinto, tulevaisuuden ennakointi… lista digitalisoituvaan ja uudistuvaan taloushallintoon liittyen on loputon.

Kaikki taloushallinnon osaajat tarvitsevat tietoa muuttuvasta toimintaympäristöstä. Talousjohdon ymmärrys digitalisaatiosta laajemmassa kuvassa on välttämättömyys. Meidän tehtävänämme on subtanssikysymysten ja lainsäädäntömuutosten lisäksi auttaa sinua ja muita talouden ammattilaisia pysymään mukana myös tässä vauhdissa.

Oppia ja osaamista muiden kokemuksista

Kaipaatko käytännön esimerkkejä siitä, miten robotiikka taloushallinnossa on toteutettu ja miten koneälyn avulla on saatu automatisoitua erilaisia taloushallinnon prosesseja? Koulutuksissamme kuulet case-esimerkkejä ja johtavien asiantuntijoiden kokemuksia eri asiakasyrityksistä. Taloushallinnon digitalisoimisessa kannattaakin ennen kaikkea ottaa oppia muilta jo asiaan perehtyneiltä.

XBRL edistää talousraportoinnin digitalisaatiota

ST-Akatemia ja Suomen Tilintarkastajat muodostavat yhdessä ST-konsernin. Yhdistyksemme Suomen Tilintarkastajat ry on vahvasti mukana XBRL-raportointiin liittyvässä keskustelussa Suomessa ja luomassa hyviä käytäntöjä digitalisoituvaan raportointiin.

XBRL-muotoisen tilinpäätöksen pakollisuus listayhtiöissä vie digitaalisaatiota jälleen yhden harppauksen eteenpäin. Seuraamalla ST-konsernimme bloggauksia saat tietoa niin XBRL:ään liittyvistä asioista kuin muistakin talousraportoinnin toimintaympäristön muutoksista.

Vastuullisuus uudistaa taloudellista raportointia

Kaikki muutokset eivät kosketa pelkästään digitalisaatiota. Eräs tärkeä ja nouseva teema talouselämän ja talouden johtamisen keskusteluissa on vastuullisuus. Koulutamme tästä syystä vastuullisuusteemasta erityisesti talouden ammattilaisten näkökulmasta.

Lisäksi löydät ST-Onlinesta onlinejulkaisumme, jossa käsittelemme vastuullisuusraportointia ja siihen liittyviä laskentaperiaatteita. Onlinepalvelusta on helppo ja nopea hakea täsmätietoa myös vastuullisuusraportoinnin kysymyksiin edistyneen hakutoiminnon avulla.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset