Sisältöpalvelut

Kattava valikoima koulutuksia ja ajankohtaista tietoa yhteen paikkaan koottuna. Valitse itsellesi sopivin palvelu – me huolehdimme lopusta.

Rajaton-koulutuspalvelu

Mikä on sinulle sopivin tapa kouluttautua? Poimi palvelun sisällöstä vapaasti itsellesi paras yhdistelmä kiinteällä vuosimaksulla:

  • kaikki talouden ammattilaisten etäkoulutukset (sis. tallenteet ja koulutusaineistot)
  • ajasta ja paikasta riippumattomat videokoulutuspalvelut: Yritysverotus, Tilinpäätös, Palkkahallinto, Sisäinen laskenta ja Globaalien riskien hallinta. Johdanto kestävyysraportointiin -videokoulutus ei sisälly Rajaton-koulutuspalveluun.

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika esittelyyn >

Videokoulutuspalvelut

Olennainen ja ajantasainen tieto yhteen koottuna. Käytössäsi on aina viimeisimmät tallenteet ja luentoaineistot valitsemastasi aiheesta.

Aiheet on pilkottu sopivanmittaisiksi tallenteiksi, jotka voit katsoa omaan tahtiisi, itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, nousee suoritus koulutusraportillesi ja voit tulostaa siitä todistuksen.

Kirjanpidon tietopalvelu – uutuus

Tietopalvelu on uudenlainen kuukausittain päivittyvä palvelu, jonka avulla helpotat työtäsi ja pysyt ajan tasalla osakeyhtiön kirjanpidon muutoksista.

Kirjanpidon tietopalvelu – Osakeyhtiön kirjanpito kokoaa yhteen kirjanpitolainsäädännön soveltamis- ja tulkintaohjeet. Sisältää runsaasti esimerkkejä ja ajankohtaisia blogikirjoituksia. Sisältö tarkistetaan kerran kuukaudessa.

Kysy lisää asiakaspalvelusta >

Asiakaskokemuksia


Muuta ajankohtaista


Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset