Kirjat

Kirjavalikoima sisältää suosittujen tilinpäätösmallien lisäksi käytännönläheisiä asiantuntijateoksia verotuksesta ja muista taloushallintoa koskevista aiheista.

Näytetään tulokset 1–21 / 30

ST-Akatemian valikoimassa taloushallinnon ja tilintarkastuksen tärkeimmät kirjat 

ST-Akatemian kirjat pitävät sinut ajan tasalla lainsäädännön jatkuvissa muutoksissa. Kirjavalikoimastamme löydät työkalut tilinpäätöksen tueksi sekä muut taloushallinnon ja tilintarkastuksen asiantuntijajulkaisut. Kirjojen ja verkkokirjojen aihepiireinä ovat tilinpäätös, kirjanpito ja verotus. 

Kirjoittajat ovat oman alansa erityisasiantuntijoita ja ne toimivat luotettavina oppaina taloushallinnon ammattilaisen ja tilintarkastajan työssä.  

ST-Akatemian verkkopalvelusta löydät verkkokirjat tilinpäätösmalleista lakiteoksiin 

ST-Akatemian verkkopalvelussa on kaikki taloushallinnon ja tilintarkastuksen kirjat verkkokirjoina. Verkkopalvelussa voit hyödyntää monipuolisia digitaalisia käyttöominaisuuksia kuten kopiointimahdollisuutta, muistiinpanoja ja hakutoimintoa. Myös Excel-pohjaiset laskelmamallit löytyvät palvelusta tilinpäätöksen tueksi. 

Tilinpäätösmalli helpottamaan työtäsi 

ST-Akatemian tilinpäätösmallit uudistetaan joka vuosi ennen tilinpäätöskautta ja valikoimastamme löydät tilinpäätösmallit kattavasti eri yhteisömuodoille. Verkkopalvelussa tilinpäätösmallit toimivat myös hakuteoksina etsiessäsi vastausta tilinpäätöksiä koskeviin kysymyksiin. 

Kirjahylly sinun tarpeisiisi 

Verkkokirjat ovat ostettavissa joko yksittäin tai kirjahyllyinä. Esimerkiksi suosittuun Omavalinta-hyllyyn valitset tarpeidesi mukaan 3–10 verkkokirjaa. Valmiista hyllykokonaisuuksista löytyvät vaihtoehdot sekä osakeyhtiöille että tilitoimistoille. Valitse sinun tai tiimisi tarpeisiin sopiva kokonaisuus ja lisenssivaihtoehto.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15) Asiakaspalvelu on suljettuna 8. – 19.7.2024
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top