Sisäinen laskenta -perusteet | Videokoulutuspalvelu

Tulossa syyskuussa 2021
Timo Toivanen

0 (+ alv 24 %)

Jatkuva tilaus, tilauskausi 12 kk (ks. tilausehdot)

Tuotetunnus (SKU): 506386 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sisäinen laskenta -videokoulutuspalvelu tarjoaa vankat perustiedot sisäisestä laskennasta. Sisäisen laskennan keskeisiin osaamisalueisiin kuuluvat mm. kannattavuuslaskennan tarkemmat menetelmät, talouden suunnittelu, kassavirran ennustaminen, tunnuslukujen laskenta ja tulkinta, investointilaskenta, hinnoitteluosaaminen ja talouden viestintä.

Ilman sisäistä laskentaa yrityksessä ei kunnolla tiedetä mm. mitkä tuotteet tai palvelut ovat aidosti kannattavia tai mihin asiakkaisiin kannattaa panostaa tai miten yrityksen maksuvalmius kehittyy tulevaisuudessa tai miltä yrityksen luvut näyttävät tulevaisuudessa.

Videokoulutuspalvelumme avulla saat hyvät valmiudet tuottaa informaatiota sisäisen laskennan menetelmillä ja osaat tukea päätöksentekijöitä erilaisissa päätöstilanteissa.

Palvelu kokoaa yhteen seuraavat sisäisen laskennan keskeiset aiheet (kokonaiskesto n. 4 h):

 • Sisäisen laskennan taustat ja lähtökohdat
 • Kannattavuus liiketoiminnassa
 • Talousinformaation tulkinta ja analysointi
 • Talouden suunnittelu
 • Muita näkökulmia lyhyesti

Tarjoamme helpon ja toimivan ratkaisun kiireiselle talousammattilaiselle:

Palvelun tilaajana käytössäsi on videotallenteet em. kokonaisuuksista. Tallenteet on pilkottu sopivan mittaisiksi luennoiksi, joita voit katsoa sopivissa pätkissä ST-Onlinessa juuri sinulle parhaana ajankohtana.

Videokoulutuspalvelussa käytössäsi on lisäksi:

 • pdf-muotoiset luentoaineistot
 • muistiinpanotyökalu
 • testit kustakin aihekokonaisuudesta
 • mahdollisuus tulostaa todistus videokoulutuksen suorittamisesta.

Videokoulutuspalvelumme on toimiva ja tehokas tapa osaamisen kehittämiseen ja vahvistamiseen sisäisen laskennan keskeisissä kysymyksissä.

Tilaa itsellesi tai tiimin käyttöön!

Lisätiedot

Sisäinen laskenta -videokoulutuspalvelussa saatavillasi on sisäisen laskennan perusteet -videokoulutus ja tallenteet. Videokoulutuspalvelu on käytössäsi ST-Onlinessa, joka on ST-Akatemian digitaalinen osaamisympäristö.

Onlinetuotteet tilataan lähtökohtaisesti henkilökohtaisina käyttöoikeuksina, jolloin jokainen kirjautuu palveluun henkilökohtaisilla kirjautumistunnuksillaan. Viiden henkilön tilauksista lähtien on valittavissa myös ns. IP-käyttöoikeus, jolloin käyttäjät pääsevät määritellyistä IP-osoitteista tullessaan siirtymään palveluun kirjautumatta.

Videokoulutuspalvelun tilaus- ja laskutuskausi on 12 kuukautta, ja tilaus jatkuu kauden vaihtuessa automaattisesti voimassa olevaan hintaan. Tämän palvelun kohdalla voidaan sopia myös erikseen määritellystä kuukausiveloituksesta tilauskauden (12 kk) pysyessä kuitenkin ennallaan. Lue lisää tilausehdoista tai kysy asiakaspalvelustamme, autamme mielellämme.

Ohjelmatiedot julkaistaan elokuussa 2021.

Kouluttajat

Timo Toivanen

M.Sc., taloushallinnon asiantuntija, oivalluttaja, yritysvalmentaja
TT Valmennus Oy

Asiakaspalvelumme apunasi

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 9–11 ja 13–15
p. 09 7552 2010 | Yhteydenottolomake
aspa@stakatemia.fi

 • Autamme palveluihin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä
 • Palvelemme myös Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenasioissa