Haemme digikoordinaattoria

Kiinnostaako työ monipuolisten digitaalisten tehtävien parissa? Haluatko kehittää digitaalista osaamistasi? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaan ja hae nyt!

Etsimme kasvumme tueksi henkilöä, jolla on into ja valmius oppia käyttämään erilaisia järjestelmiä tehokkaasti sekä kiinnostusta työskennellä itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti monipuolisissa digitaalisissa työtehtävissä. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta CRM:stä, markkinoinnista ja verkkopalveluista. Sinun ei tarvitse osata heti kaikkea, vaan saat meiltä perehdytyksen ja tukea uuden oppimiseen.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • asiakasdatan kehittäminen ja ajantasalla pitäminen CRM-järjestelmässä
  • verkkopalveluiden ylläpito ja optimointi WordPress-alustalla
  • markkinoinnin automaatioiden suunnittelu ja toteutus
  • Google Ads:n ja sosiaalisen median kampanjoiden tekninen toteutus (LinkedInin ja Facebookin mainostyökalut)
  • verkkokurssien ja onlinejulkaisujen tekninen toteutus ja kehittäminen
  • digitaalisiin kehitysprojekteihin osallistuminen.

Parhaat edellytykset tehtävään antavat valmius ja kiinnostus oppia hyödyntämään monipuolisesti digitaalisia ratkaisuja. Aikaisempi WordPress- ja CRM-osaaminen sekä käytännön kokemus markkinoinnin digitaalisista työkaluista ovat hyvä osaamispohja työtehtävään. Kokemus verkko-oppimisympäristöistä on sinulle eduksi.

Meille on tärkeää, että olet omatoiminen ja että sinulla on vahva motivaatio viedä toimintaamme kohti tavoitteita yhdessä kollegoiden kanssa. Voit olla vielä urasi alussa tai sinulla voi olla jo enemmän kokemusta. Tukenasi ovat kokeneet kollegat ja käytössäsi laadukkaat järjestelmät ja työkalut.

Täytämme paikan heti, kun löydämme siihen sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ke 26.1.2022 mennessä: thomas.aberg@stakatemia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Thomas Åberg, puh. 050 537 5107. Parhaiten tavoitat Thomasin ti 18.1. klo 10-12 ja to 20.1. klo 14-16.

ST-Akatemia tuottaa osaamispalveluita tilintarkastajille ja muille talouden ammattilaisille. Valikoimiimme kuuluvat digitaaliset julkaisut ja hakuteokset sekä video- ja etäkoulutukset osaamisympäristössämme ST-Onlinessa. Osaamisratkaisuina tarjoamme myös lähikoulutuksia ja painettuja kirjoja. ST-Akatemia on Suomen Tilintarkastajat  ry:n tytäryhtiö.