Yritysverotus

Tarvitsetko tietoa yritysverotuksesta ja verotuksen muutoksista? Kokoamme tärkeimmät tiedot videotallenteisiin, julkaisuihin ja koulutuksiin.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 14 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista yritysverotuksesta


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Tarvitsetko työssäsi vero-osaamista ja tietoa yritysverotuksen muutoksista?

Taloudellisen raportoinnin tehtävissä toimivat tarvitsevat riittävää ymmärrystä yritysverotuksesta ja tietoa yritysverotuksen muutoksista. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua ja muita talouden ammattilaisia pysymään ajan tasalla yritysverotuksen keskeisissä kysymyksissä. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Haluatko syventää osaamistasi yritysverotuksesta?

Kaipaatko vastauksia haasteellisiin verokysymyksiin? Haluatko tietää, miten poistot käsitellään verotuksessa? Ja miten monet muut kirjanpitoon liittyvät asiat tulee huomioida verokäsittelyssä? Vai onko haasteenasi siirtohinnoittelun erityiskysymykset tai digitaalisen liiketoiminnan verotus? Tai pohdituttaako verotusperusteiset varaukset? Entä tuloverotus?

Mietityttää sinua sitten yritysverotus Suomessa tai verolainsäädännön kansainväliset muutokset, niin me autamme. Palveluistamme löydät sekä kotimaisen että kansainvälisen verotuksen ajankohtaiskatsaukset kuin myös syvemmälle tiettyyn toimialaan, esim. perustajaurakointiin tai yleishyödyllisiin yhteisöihin pureutuvat verokysymykset.

Pysyt ajan tasalla helposti

Taloushallinnon hektinen rytmi ja muuttuvat tietovaatimukset ovat haastava yhdistelmä. Seuraamme jatkuvasti yritysverotuksen muutoksia ja kokoamme tärkeät tiedot videotallenteisiin, sekä etä- ja lähikoulutuksiin. Yritysverotuksen koulutuksiamme seuraamalla voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

On pohdinnassasi sitten oy tai yhdistys ja niihin liittyvät verot, tai tarvitset tukea veroilmoituksen laatimiseen, saat koulutuksistamme apua osaamisesi ylläpitämiseen. Kouluttajat auttavat sinua yritysverotuksen haastekohtien soveltamisessa käytäntöön.  Kouluttajina meillä toimivat yritysverotuksen johtavat erityisasiantuntijat, mm. Merja Raunio Roschierilta ja Eric Sandelin KPMG:ltä.

Meiltä saat tukea yritysverotuksen haastekohtiin myös digipalvelussa. ST-Onlinesta löydät säännöllisesti päivittyvät videotallenteet kotimaisesta ja kv-verotuksesta sekä siirtohinnoittelusta.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset