Helppous ja joustavuus ovat avainsanat

Kirjanpitäjä Pauliina Koponen ja Financial Controller Riku Järvelä kertoivat meille, miksi Baswarella on valittu ST-Akatemian koulutukset ja Rajaton-palvelu tiimin käyttöön.

Laadukasta koulutusta kustannustehokkaasti

-Meillä on käytetty ST-Akatemian koulutuksia jo vuosia ja ne on hyväksi havaittu. Aihealueita on laaja kattaus ja tulevista koulutuksista saa tiedon hyvissä ajoin, joten jokainen löytää sieltä itselleen ja kalenteriinsa sopivat koulutukset, Riku Järvelä kertoo.

-Rajaton-palvelun kautta koulutusvalikoima on nyt hyödynnettävissä entistäkin vaivattomammin, kun jokaisella on pääsy palveluun ja voi itse poimia tarvittavat koulutukset. Rajaton oli helppo valinta myös kustannustehokkuutensa vuoksi: muutamalla koulutuksella pääset jo siihen hintaan, mitä koko Rajaton-palvelu maksaa, Riku summaa.

Pauliina Koponen korostaa erityisesti etä- ja videokoulutusten käytännöllisyyttä.

-On tärkeää, että Rajaton sisältää etä- ja videokoulutuksia, ne ovat yksinkertaisesti se käytännöllisin koulutusmuoto. ST-Akatemian koulutusten tekniikka on luotettavaa ja kouluttajat osaavia, kaikki on aina toiminut hyvin. Koulutusmateriaalin saa omaan käyttöön ja sen avulla on helppo kerrata asioita, toteaa Pauliina.

Oikeaa tietoa oikeaa aikaan

Koulutusten sisällöistä keskusteltaessa Riku ja Pauliina nostavat esille ajankohtaisuuden ja luotettavuuden.

-Tunnetusti laatuahan ST-Akatemian koulutukset ovat olleet, sisällöistä ei mitään valittamista. Minusta on hyvä saada varmuus kaikista uusista asioista. Esimerkiksi IFRS Updatea odotan mielenkiinnolla, sillä sieltä saan vielä lisää varmuutta työhön ennen tilinpäätösaikaa liittyen vaikkapa Covid19:sta, mainitsee Riku.

-Parasta ST-Akatemian koulutuksissa on ajankohtaisuus ylipäätään. Koulutuksista saan sen varmuuden, että tiedän ja huomioin työssäni sen mitä täytyykin. Joskus tulee uutta asiaa, välillä taas muistin virkistystä ja molempia tarvitaan. Osakeyhtiön veroilmoituksen laadinta -koulutus oli hyvä esimerkki koulutuksesta, joka tarjosi todella konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä, lisää Pauliina.

-Helppous ja sujuvuus on tässä ne avainsanat, jotka kuvaavat yhteistyötä ST-Akatemian kanssa, Riku ja Pauliina kiteyttävät.

Kiinnostuitko Rajaton-palvelusta?

Lue lisää palvelusta verkkosivuiltamme tai varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää
Blogit

Vastuut, ulkopuoliset järjestelyt ja muut hankalat liitetiedot

Liitetiedot ovat suomalaisissa, muiden kuin pörssiyritysten, tilinpäätöksissä aina olleet niukat, mutta vaatimattomat. Suomen yrityskentässä suurin […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top