Taloushallinnon koulutukset

Monipuolinen koulutustarjonta talouden raportoinnista, yritysverotuksesta, palkkahallinnosta, sisäisestä laskennasta ja riskienhallinnasta. ST-Akatemian talouden ammattilaisten koulutukset käyvät KLT-tutkinnon ylläpitokoulutuksiksi.

Näytetään tulokset 1–21 / 62

Etsitkö taloushallinnon koulutusta?

Tarjoamme koulutuksia kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, IFRS-raportoinnista, palkkahallinnosta, sisäisestä laskennasta, verotuksesta ja kestävästä liiketoiminnasta. Kattavasta tarjonnastamme on mahdollisuus valita koulutusta perustasolle, syventävälle tasolle tai tiettyihin erityiskysymyksiin keskittyviin koulutuksiin.

Kattavasti vaihtoehtoja etä-, lähi- ja verkkokoulutuksista

Voit koulutuksen sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko osallistumalla lähi- tai etäkoulutukseen. Tai voit katsoa koulutuksen tallenteena jälkikäteen. Verkkokoulutukset ovat laajoja koulutuskokonaisuuksia, jotka voit suorittaa omaan tahtiisi milloin haluat.

ST-Akatemian koulutukset soveltuvat sekä KLT- että PHT-pätevyyden ylläpitämiseen.

Koulutuksemme soveltuvat KLT- ja PHT-pätevyyden ylläpitoon. Saat kattavat todistukset ja koulutusraportit käymistäsi koulutuksista, joita voit hyödyntää pätevyytesi osoittamisessa.

Autamme sinua investoimaan aikasi hyvin

Muuttuva lainsäädäntö ja toimintaympäristön hallinta on talouden ammattilaiselle tärkeää. Autamme taloushallinnon ammattilaisia pysymään ajan tasalla lakimuutoksissa ja soveltamaan niitä omassa työssään.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15) Asiakaspalvelu on suljettuna 8. – 19.7.2024
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top