Koulutukset | Taloushallinto

Kestävä liiketoiminta

Näytetään kaikki 17 tulosta

Työskenteletkö kestävyysraportoinnin tai sen varmentamisen parissa?

Vastuullisuus on osa yrityksen liiketoimintaosaamista. Se jaetaan taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristövastuuseen. Vastuullisuus on parhaimmillaan kilpailuetu.

Vastuullisuuden merkitys liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti. Yrityksille tulee lakisääteinen tilintarkastajien varmentama kestävyysraportointi (2024–2026).

Pysy mukana kestävän liiketoiminnan kehittämisessä

Onko yrityksessäsi huomioitu kestävän kehityksen tavoitteet ympäristön, sosiaalisten vaikutusten ja hyvän hallinnon näkökulmista?

Kestävän liiketoiminnan tietovaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Me seuraamme muutoksia puolestasi ja kokoamme tärkeimmät tiedot koulutuksiin ja verkkokoulutuksiin. Kehitä vastuullisuuden asiantuntijuutta avullamme.

Suomen ensimmäinen valmennusohjelma

ESG-valmennusohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus ja kestävyysraportoinnin ja -varmennuksen edelläkävijä. Se käsittelee ESG-raportointia ja varmentamista Suomen kontekstissa.

Valmennusohjelmassa on opintopolku varmentamiseen tähtääville tilintarkastajille ja varmennustiimin jäsenille, kestävyysraportoinnin tekijöille sekä myös kaikille talouden kestävyysaiheista ja raportoinnista kiinnostuneille asiantuntijoille.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15) Asiakaspalvelu on suljettuna 8. – 19.7.2024
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top