Tietosuojaseloste

ST-Akatemia Oy:n laajennettu rekisteriseloste – henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 pykälän mukainen tietosuojaseloste.

Rekisterin nimi
Asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjä
ST-Akatemia Oy
Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki
Y-tunnus 0459426-4
Puh. 09 7552 2010
aspa@stakatemia.fi

Yhteyshenkilö
Terhi Mattila

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  • julkaisutilausten ja koulutusilmoittautumisten hoito, laskutus ja maksunvalvonta
  • asiakassuhteen ylläpito ja hoito
  • liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
  • markkinointi eri muodoissaan

Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Yritystiedot

  • yritys
  • osoite
  • puhelinnumero
  • yrityksen toimiala

Henkilötiedot

  • etu- ja sukunimi
  • yritys
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • tehtävä yrityksessä
  • muut mahdolliset tarvittavat tiedot

Tilaus- ja laskutustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja julkaisutilausten ja koulutusilmoittautumisten yhteydessä asiakkaalta itseltään. Tietoja voidaan päivittää ja täydentää yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

Tietojen luovutus ja siirto

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa henkilötietoja käyttämilleen alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita rekisterinpitäjä käyttää rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien suorittamiseen.

Rekisterin suojaus

Rekisterit ylläpidetään ST-Akatemian toiminnaohjausjärjestelmässä, johon käyttöoikeudet (tunnukset) on jaettu vain niille työntekijöille, jotka käyttävät työssään kyseistä järjestelmää. Toiminnaohjausjärjestelmässä rekisteritiedot säilytetään palveluntarjojan omassa konesalissa Suomessa. Vain tietyillä yrityksen henkilöillä on pääsy konesalin rekisteritietoihin.

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti käsiteltävät, rekisteröityjen tietoja sisältävät asiakirjat säilytetään lukituissa tiloissa siten, että asiattomilta on niihin pääsy estetty.

Rekisterinpitäjä huolehtii, että ainoastaan niillä rekisterinpitäjän työtekijöillä ja rekisterinpitäjän lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy tietoihin, joille se heidän työtehtäviensä hoitamisen vuoksi on tarpeen.

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluttua pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.


Evästeiden käyttö ST-Akatemian verkkosivuilla

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) ja muita vastaavia tekniikoita ylläpitääksemme ja kehittääksemme sivustoamme ja palveluitamme, parantaaksemme käyttökokemustasi sekä kohdistaaksemme markkinointia kumppaneidemme tarjoamissa palveluissa.

Eväste on pieni, tietokoneellesi lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita päätelaitettasi tai tiedostojasi, eivätkä ne levitä viruksia tai mahdollista kovalevylläsi olevien tietojen tutkimista. Osa evästeistä on välttämättömiä tai hyödyllisiä sivuston toimintojen kannalta.

Evästeillä voimme kerätä tietoja mm. siitä, mistä tulet sivustollemme, millä sivuilla käyt, miten käytät sivustoamme, minkälaista päätelaitetta ja selainta käytät. Pelkän evästeen avulla emme pysty sinua tunnistamaan.

Sivustollamme käytetään mm. Google Analyticsiä, Hotjaria ja Leadoota. Esimerkiksi Google Analyticsin (tietosuojakäytäntö / kieltäminen) ja Hotjarin (tietosuojakäytäntö / kieltäminen) käyttämien evästeiden avulla voimme laatia tilastoja ja analysoida sivuston käyttöä sekä mahdollisia ongelmatilanteita. Nämä evästeet keräävät anonyymia tietoa sivustomme liikenteestä, eikä näitä tietoja yhdistetä yksittäisiin henkilöihin.

Evästeitä voidaan käyttää myös mainonnan kohdentamiseksi. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kiinnostustesi kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Tässäkään tapauksessa sinua ei yksilöidä, eikä näitä tietoja yhdistetä muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihisi.

Käytämme Leadoon käyttäjäseurantaa seurataksemme, miten käyttäjämme liikkuvat nettisivuillamme, ja yhdistämme tämän datan käyttäjän tietoihin, joita kerätään esim. Chat-interaktioiden kautta. Leadoo käyttää etag-seurantaa, joka eroaa em. evästepohjaisesta seurannasta, yhdistäen useamman käyttäjäistunnon tiedot yhteen. Tarkista Leadoo Marketing Technologies Oy:n tietosuojakäytäntö tietääksesi enemmän siitä, mitä järjestelmässä seurataan. GDPR-mielessä me toimimme kontrollerina ja Leadoo datan prosessorina. Mikäli et halua, että sinua seurataan, voit tyhjentää selaimesi välimuistin. Lisätietoja Leadoon toiminnasta >

Lisätietoa käytetyistä evästeistä löydät sivun vasemman alareunan ”Evästeasetukset”-linkistä. Tietoa verkkomainonnasta ja yksityisyydensuojasta verkossa >

Sinulla on mahdollisuus sallia tai estää evästeiden käyttö sivun vasemman alareunan ”Evästeasetukset”-linkistä tai muuttamalla selaimesi asetuksia. Estämällä evästeiden käytön hyväksyt, että tällä saattaa olla negatiivinen vaikutus sivuston toiminnallisuuksiin. Voit myös aina tyhjentää evästehistorian verkkoselaimesi asetuksista. Tällöin tunniste, joka on asetettu selaimeen, ja siihen perustuva verkkokäyttäytymisprofiili poistuu. Toimenpide ei estä uusien evästeiden tallentumista.