Hyvä tietää koulutuksista

Kokosimme tälle sivulle höydyllisiä käytännön asioita koulutukseen tulijoille.

Osallistumassa etäkoulutukseen?

Etäosallistuminen on helppoa – tarvitset tietokoneeseesi vain nettiyhteyden ja kaiuttimet. Etäkoulutuksessa seuraat koulutusta omalta koneeltasi reaaliaikaisesti. Voit esittää luennoitsijalle kysymyksiä oman mikrofonisi kautta tai kirjoittaa ne chat-laatikkoon.

Avaamme sinulle käyttöoikeudet koulutusaineistoihin ST-verkkopalveluissa. Valituissa koulutuksissa lisäämme myös päivän tallenteet katsottavaksesi. Taloushallinnon ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissa käyttöoikeus koulutusaineistoihin ja tallenteisiin on voimassa kuusi kuukautta.

Etäkoulutus Webex Meeting -järjestelmällä

Koulutuksissa käytämme Cisco Webex Meetings -järjestelmää. Suosittelemme ohjelmiston lataamista ja asentamista tietokoneellesi. Jos lataaminen tai asentaminen ei kuitenkaan onnistu, voit liittymä mukaan myös selaimella. Ohjelmisto toimii parhaiten Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selaimilla.

Testaa etäyhteyden toimivuus ennen koulutusta klikkaamalla tästä. Lähetämme testauksesta myös muistutusviestin ohjeineen hyvissä ajoin ennen koulutusta.

Tulossa lähikoulutukseen?

Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet koulutusaineiston lataamiseksi ja tarkemmat osallistumisohjeet.

Koulutusaineistot

Koulutusaineistot jaetaan ennen koulutusta ST-verkkopalveluiden kautta. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiviesti, kun aineistot ovat ladattavissa.

Osallistumistodistukset ja koulutusraportit

Voit tulostaa ST-verkkopalveluista raportin suorittamistasi koulutuksista sekä todistuksen tuoreimmista koulutuksista (valmennuksista keväästä 2022 alkaen). Koulutuksemme soveltuvat KLT-tutkinnon suorittaneiden jatkuvan ammattitaidon ylläpitoon sekä tilintarkastajien jatkuvan koulutuksen vaatimuksiin.

Koulutusten peruutusehdot

Yllätyksiä sattuu ja aina ei pääse osallistumaan koulutukseen, johon on ilmoittautunut. Tutustu peruutusehtoihin >

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top