Hyvä tietää koulutuksista

Kokosimme tälle sivulle höydyllisiä käytännön asioita koulutukseen tulijoille.

Osallistumassa etäkoulutukseen?

Etäosallistuminen on helppoa – tarvitset tietokoneeseesi vain nettiyhteyden ja kaiuttimet. Etäkoulutuksessa seuraat koulutusta omalta koneeltasi reaaliaikaisesti. Etäkoulutuksessa käytetään joko Vimeo-videopalvelua tai ZOOM-sovellusta.

Avaamme sinulle käyttöoikeudet koulutusaineistoihin ST-verkkopalveluissa. Valituissa koulutuksissa lisäämme myös päivän tallenteet katsottavaksesi. Taloushallinnon ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissa käyttöoikeus koulutusaineistoihin ja tallenteisiin on voimassa kuusi kuukautta.

Etäkoulutus Vimeo-videopalvelu

Vimeo-videopalvelu ei vaadi erillisen sovelluksen asentamista vaan voit katsoa koulutusta suoraan selaimelta. Kun avaat liittymislinkin koulutukseen, järjestelmä pyytää salasanaa, joka löytyy sähköpostiviestistä. Kirjautumisen jälkeen sinulle avautuu myös chat-toiminto, jolla voit esittää kysymyksiä. Vimeo-koulutuksissa mikrofonin käyttö ei ole mahdollista.

Etäkoulutus ZOOM-sovellus

Suosittelemme ZOOM-sovelluksen lataamista ja asentamista tietokoneellesi. Jos lataaminen tai asentaminen ei kuitenkaan onnistu, voit liittyä mukaan myös selaimella. Selainversio toimii parhaiten Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selaimilla.

Testaa etäyhteyden toimivuus ennen koulutusta klikkaamalla tästä.

ZOOM-koulutuksessa voit pyytää puheenvuoroa Raise Hand -toiminnolla, jolloin koulutuksen moderaattori avaa sinulle mikkitoiminnot. Chatin välityksellä voit keskustella kaikkien kanssa tai suoraan moderaattorille. Reactions-valikon avulla voit ottaa osaa keskusteluun sanattomasti.

Tulossa lähikoulutukseen?

Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet koulutusaineiston lataamiseksi ja tarkemmat osallistumisohjeet.

Koulutusaineistot

Koulutusaineistot jaetaan ennen koulutusta ST-verkkopalveluiden kautta. Koulutusaineistot jaetaan osallistujille koulutuksen osaamisympäristöön muutamaa päivää ennen koulutusta. Löydät linkin osaamisympäristöön sähköpostista tai ST-verkkopalveluista Omat tuotteet -kohdasta.

Osallistumistodistukset ja koulutusraportit

Voit tulostaa ST-verkkopalveluista raportin suorittamistasi koulutuksista sekä todistuksen tuoreimmista koulutuksista (valmennuksista keväästä 2022 alkaen). Koulutuksemme soveltuvat KLT-tutkinnon suorittaneiden jatkuvan ammattitaidon ylläpitoon sekä tilintarkastajien jatkuvan koulutuksen vaatimuksiin.

Koulutusten peruutusehdot

Yllätyksiä sattuu ja aina ei pääse osallistumaan koulutukseen, johon on ilmoittautunut. Tutustu peruutusehtoihin >

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15) To 20.6.2024 asiakaspalvelu on auki klo 9-11.
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top