Konkreettista oppia konsernitilinpäätöksestä

“ST-Akatemian kaksipäiväisessä Konsernitilinpäätöksen laadinta- ja  Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä -koulutuksessa sain konsernitilinpäätöksestä ajankohtaista tietoa asiantuntevilta kouluttajilta.

Kouluttajat käyttivät monipuolisia koulutusmenetelmiä ja harjoitusten avulla asiat konkretisoituvat minulle. Hienoa oli, että koulutusaineistot sain sähköpostiini ennen koulutusta ja pääsin perehtymään niihin etukäteen.

Työssäni pystyn nyt hyödyntämään oppimaani. Koulutus oli hienosti järjestetty ja mahdollisti verkostoitumisen osallistujien ja asiantuntijoiden välillä. ST-Akatemia järjestää laadukkaita koulutustapahtumia.”

Merja Elomäki
Kirjanpitäjä

Kotipizza Group Oyj

Lue lisää:  Konsernitilinpäätöksen laadinta ja  Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä. Tee kuten Merja ja osallistu kahden päivän pakettina molempiin koulutuksiin!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top