Konkreettista oppia konsernitilinpäätöksestä

“ST-Akatemian kaksipäiväisessä Konsernitilinpäätöksen laadinta- ja  Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä -koulutuksessa sain konsernitilinpäätöksestä ajankohtaista tietoa asiantuntevilta kouluttajilta.

Kouluttajat käyttivät monipuolisia koulutusmenetelmiä ja harjoitusten avulla asiat konkretisoituvat minulle. Hienoa oli, että koulutusaineistot sain sähköpostiini ennen koulutusta ja pääsin perehtymään niihin etukäteen.

Työssäni pystyn nyt hyödyntämään oppimaani. Koulutus oli hienosti järjestetty ja mahdollisti verkostoitumisen osallistujien ja asiantuntijoiden välillä. ST-Akatemia järjestää laadukkaita koulutustapahtumia.”

Merja Elomäki
Kirjanpitäjä

Kotipizza Group Oyj

Lue lisää:  Konsernitilinpäätöksen laadinta ja  Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä. Tee kuten Merja ja osallistu kahden päivän pakettina molempiin koulutuksiin!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top