Konsernitilinpäätöksen solmut auki kerralla

Osallistuin Konsernitilinpäätöksen laadinta ja erityiskysymyksiä -koulutukseen.

Kouluttaja Lauri Mäki on aivan loistava. Hän pystyy kertomaan vähän kuivankin asian kiinnostavalla tavalla ja saa kurssilaiset mukaan keskusteluun.

Materiaalit sai jo etukäteen sähköpostilla ja tehtävät sai tehtyä ennen koulutusta, joten läpikäynti sujui mainiosti silloin paikan päällä. Toki sielläkin oli aikaa tehtävien tekemiseen, mutta parhaan hyödyn sai, kun oli tehnyt niitä etukäteen. Mallivastaukset tulivat koulutuksen jälkeen myös sähköpostilla.

Tiivis paketti, jossa paljon vaikeaakin asiaa, mutta sain vastauksen kaikkiin itseäni askarruttaviin kysymyksiin.

Kurssi oli meidän yrityksen kannalta täydellisenä ajankohtana ja pääsin heti soveltamaan opittua tietoa. Ehdottomasti suosittelen kurssia konsernikirjanpidon kanssa tekemisissä oleville.

Sari Kivilaakso, Financial Manager, Gasmet Technologies Oy

Lisää sisältöteksti tänne

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top