Osakeyhtiön tilinpäätös -videokoulutus aktiivisessa käytössä – laatu saa kiitosta

ST-Akatemian Osakeyhtiön tilinpäätös -videokoulutus on meillä taloustiimin käytössä nyt toista vuotta ja kokemuksemme ovat positiivisia.

Videokoulutusten laatu on erinomainen ja kokemus perustuu ennen kaikkea siihen, että aiheet ovat olleet meille osuvia. Myös videokoulutusten joustavuus on meille erittäin tärkeää. Kun koulutukseen ei tarvitse varata koko päivää, sen sovittaminen hektiseen työtahtiin on huomattavasti helpompaa.

Videokoulutuksen rinnalla meillä on käytössä myös Osakeyhtiön tilinpäätösmalli -onlinejulkaisu, joka toimii tilinpäätöstyön peruspilarina Excel-mallipohjineen.

Suosittelemme lämpimästi ST-Akatemian tilinpäätöstuotteita!

Emmi Palm
Talouspäällikkö

Travelport Hotelzon Finland Oy

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista