Säännöllistä kouluttautumista vaivattomasti

Premium Accounting tarjoaa taloushallinnon palveluita kattavasti eri kokoisille yritysasiakkaille. Henkilöstön osaamisen kehittämiseksi ja ajantasaisen tietotaidon ylläpitämiseksi Premium Accounting tekee yhteistyötä ST-Akatemian kanssa.

ST-Akatemian koulutustarjonta koetaan henkilöstön parissa hyvin laadukkaaksi.

Premium Accounting työllistää tällä hetkellä reilut 20 henkilöä. Kasvutarve on kuitenkin kova niin henkilöstömäärän kuin asiakkaiden osalta.

– Asiakkaita olisi tulossa koko ajan niin paljon kuin voimme vain ottaa, toteaa Premium Accountingin toimitusjohtaja Jaana Heikkinen.

Säännöllinen kouluttautuminen alalla tärkeää

Toimintansa kehittämiseksi Premium Accounting koki tarvitsevansa joustavan keinon henkilöstön osaamisen ja tietotaidon lisäämiseksi. ST-Akatemia pystyi tarjoamaan tähän kaivatun keinon.

– Koulutus ylipäätään on tärkeää taloushallinnon alalla, jotta pysytään ajan tasalla tulevista ja nykyisistä säädöksistä, painottaa kirjanpitäjä ja ryhmävastaava Taina Tummavuori.
– Käytössämme on jo muutaman vuoden ollut ST-Akatemian tilinpäätökseen liittyvä koulutuspaketti. Nyt meillä on käytössämme myös tämä niin sanottu Rajaton-paketti, joka on sisällöltään hyvin kattava aina konsernitilinpäätöksestä verotukseen ja ajankohtaiskatsauksiin, Tummavuori kertoo.

Luotettava toimija laadukkailla materiaaleilla

Tummavuoren mukaan yhteistyö ST-Akatemian kanssa ja koulutuspakettien hankkiminen ohjaa työntekijöitä oikeastaan lähes automaattisesti kouluttautumaan lisää. Kun paketti on käytössä ja sen sisällöt rytmitettynä kalenteriin, niin nälkää kasvaa syödessä ja syntyy halu oppia lisää.

– Aiemmissa työpaikoissani on ollut käytössä muitakin koulutuspaketteja. Voin omasta kokemuksestani sanoa, että ST-Akatemia on mielestäni alalla luotettava toimija, joka tarjoaa laadukasta koulutustarjontaa, Tummavuori kuvailee.

– ST-Akatemian puolelta ollaan meihin säännöllisesti yhteydessä. Jos itse meinaakin unohtaa jotain, niin sieltä kyllä joku muistuttaa, että tällaista koulutusta olisi tarjolla. Se on hyvä herättää, koska meidän liiketoimintamme tarkoitus ei ole seurata tarjolla olevia koulutuksia, vaan tarjota asiakkaalle taloushallintoa, Heikkinen summaa.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Suosittu ESG-R yritysvalmennus starttaa jälleen syksyllä!

Suosittu ESG-R yritysvalmennus on tullut tämän kevään osalta päätökseen. Tiukan lopputentin jälkeen kouraansa sai ESG-R-asiantuntijan […]
Lue lisää
Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top