Säännöllistä kouluttautumista vaivattomasti

Premium Accounting tarjoaa taloushallinnon palveluita kattavasti eri kokoisille yritysasiakkaille. Henkilöstön osaamisen kehittämiseksi ja ajantasaisen tietotaidon ylläpitämiseksi Premium Accounting tekee yhteistyötä ST-Akatemian kanssa.

ST-Akatemian koulutustarjonta koetaan henkilöstön parissa hyvin laadukkaaksi.

Premium Accounting työllistää tällä hetkellä reilut 20 henkilöä. Kasvutarve on kuitenkin kova niin henkilöstömäärän kuin asiakkaiden osalta.

– Asiakkaita olisi tulossa koko ajan niin paljon kuin voimme vain ottaa, toteaa Premium Accountingin toimitusjohtaja Jaana Heikkinen.

Säännöllinen kouluttautuminen alalla tärkeää

Toimintansa kehittämiseksi Premium Accounting koki tarvitsevansa joustavan keinon henkilöstön osaamisen ja tietotaidon lisäämiseksi. ST-Akatemia pystyi tarjoamaan tähän kaivatun keinon.

– Koulutus ylipäätään on tärkeää taloushallinnon alalla, jotta pysytään ajan tasalla tulevista ja nykyisistä säädöksistä, painottaa kirjanpitäjä ja ryhmävastaava Taina Tummavuori.
– Käytössämme on jo muutaman vuoden ollut ST-Akatemian tilinpäätökseen liittyvä koulutuspaketti. Nyt meillä on käytössämme myös tämä niin sanottu Rajaton-paketti, joka on sisällöltään hyvin kattava aina konsernitilinpäätöksestä verotukseen ja ajankohtaiskatsauksiin, Tummavuori kertoo.

Luotettava toimija laadukkailla materiaaleilla

Tummavuoren mukaan yhteistyö ST-Akatemian kanssa ja koulutuspakettien hankkiminen ohjaa työntekijöitä oikeastaan lähes automaattisesti kouluttautumaan lisää. Kun paketti on käytössä ja sen sisällöt rytmitettynä kalenteriin, niin nälkää kasvaa syödessä ja syntyy halu oppia lisää.

– Aiemmissa työpaikoissani on ollut käytössä muitakin koulutuspaketteja. Voin omasta kokemuksestani sanoa, että ST-Akatemia on mielestäni alalla luotettava toimija, joka tarjoaa laadukasta koulutustarjontaa, Tummavuori kuvailee.

– ST-Akatemian puolelta ollaan meihin säännöllisesti yhteydessä. Jos itse meinaakin unohtaa jotain, niin sieltä kyllä joku muistuttaa, että tällaista koulutusta olisi tarjolla. Se on hyvä herättää, koska meidän liiketoimintamme tarkoitus ei ole seurata tarjolla olevia koulutuksia, vaan tarjota asiakkaalle taloushallintoa, Heikkinen summaa.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista