ST-Akatemia etätyön tukena – Talouskonsultointi Mertaoja Oy suosittelee

– Olemme olleet täysin etätyöorganisaatio jo alusta eli vuodesta 2002 lähtien. Näin ollen kaikki verkosta saatava apu on meille luontainen tapa toimia. Meitä on nykyään jo 25 talous- ja henkilöstöalan ammattilaista. Kasvamme lähinnä asiakassuositusten ansiosta, kertoo palvelujohtaja Maija Salo Talouskonsultointi Mertaoja Oy:stä. Katso kilpailukykytutkimus.

Tilinpäätösmallit laadukkaan tilinpäätöksen pohjana

– Toimintamme alusta alkaen olemme käyttäneet ST-Akatemian eri yhtiömuotojen tilinpäätösmalleja, jotka alussa löytyivät painettuina kirjoina kirjahyllystä. Etätyöstä johtuen kirjat eivät kuitenkaan olleet kaikkien vapaasti käytettävissä, joten kun mallit vuonna 2016 menivät verkkoon, otimme heti käyttöömme onlinekirjahyllyn ja saimme tilinpäätösmallit ajasta ja paikasta riippumattomasti kaikkien ulottuville.

– Hyödynnämme edelleen hyviksi todettuja ja jatkuvasti päivittyviä malleja ja niistä saamme vinkit laatimiimme tilinpäätöksiin, jotka ovatkin pohjautuneet nimenomaan ST-Akatemian tilinpäätösmalleihin. Laadukas tilinpäätös on meille kunnia-asia, Maija korostaa.

Laadukasta koulutusta eri formaateissa

– Olemme osallistuneet ahkerasti myös ST-Akatemian tarjoamiin tilinpäätös- ja muihin koulutuksiin, jotka mielestämme ovat aina olleet erittäin laadukkaita ja kouluttajat alansa asiantuntijoita. Henkilöstöltämme saadun palautteen mukaan mitään itsestäänselvyyksiä ei koulutuksissa toisteta, vaan aihealueissa mennään syvemmälle ja kokeneillekin ammattilaisille on näissä koulutuksissa aina uutta opittavaa.

– Parina viime vuotena henkilöstömme on osallistunut ennen tilinpäätösruljanssia meille räätälöityihin videokoulutuskokonaisuuksiin tilinpäätöksestä ja yritysverotuksesta. Koulutukset jokainen voi katsoa itselleen sopivana ajankohtana ja tämä mahdollisuus on koettu hyväksi ja tarpeelliseksi. Näihin koulutuksiin on koottu kaikki oleellinen tieto olennaisista asioista tiiviiksi paketiksi, joten myös tänä vuonna hankimme videokoulutuspaketin henkilöstömme käyttöön, Maija kertoo.

Suosittelemme!

– Yhteistyö ST-Akatemian kanssa on aina sujunut hyvin. Yhdessä ST-Akatemian yhteyshenkilön kanssa olemme voineet valita meille sopivan sisällön ja mallin osallistua koulutuksiin. Suosittelemme!

Kiinnostuitko?