ST-Akatemia todella kuuntelee asiakkaiden tarpeita

Stockmann on tehnyt vuosia yhteistyötä ST-Akatemian kanssa. Juttelimme Head of Finance Services Pekka Poikosen kanssa heidän kokemuksistaan ja
kysyimme Pekalta, mikä on saanut heidät valitsemaan ST-Akatemian kumppanikseen.

– Koulutusvalikoima on meidän tarpeisiimme sopivan monipuolinen, koska
ST-Akatemialta löytyy kattavasti yritysverotusta, IFRS:ää ja kotimaista raportointia.
Koulutus on monimuotoista, olemme käyttäneet lyhempiä videoita ja koulutuspäiviä.

– ST-Akatemialla on erittäin hyvät ja asiantuntevat kouluttajat, jotka myös tekevät pitkäaikaista yhteistyötä ST-Akatemian kanssa. Mielestäni se kertoo paljon.

Rajaton-palvelu laajentanut yhteistyötä

– Rajaton-palvelu on antanut entisestään piristysruisketta. Joka tilanteeseen löytyy nyt sopiva vaihtoehto. Työtilanteen kannalta on välillä helpompi katsoa videokoulutuksia ja välillä taas on tarvetta koko päivän koulutuksille. Rajattoman kautta hyödynnettävyys on niin iso, että olemme keskittäneet entistäkin enemmän koulutuksiamme ST-Akatemiaan.

– ST-Akatemian palvelut mahdollistavat sen, että olemme pystyneet hyödyntämään koulutuksia laajemminkin tiimeissä ja tätä kautta pystyneet tarjoamaan enemmän koulutusta isommallekin porukalle. Tunnin videokoulutus voi toimia joissakin rooleissa paremmin kuin koko päivän koulutus. Tämä on laajentanut koko porukan osaamista.

Todellista vuorovaikutusta

– Haluan myös nostaa esiin, että ST-Akatemia todella kuuntelee asiakkaiden tarpeita. En ole monesti kokenut vastaavaa, ST-Akatemiaa aidosti kiinnostaa kuunnella meitä ja kehittää toimintaansa sen mukaisesti. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön!

Kiinnostuitko? Lue lisää verkkosivuiltamme tai varaa aika kalenterista, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top