Taloustiimin osaaminen pysyy kunnossa ST-Akatemian ratkaisuilla

”Taloustiimimme osaaminen pysyy vaivattomasti ajan tasalla ST-Akatemian monipuolisten palveluiden avulla. Meille on luontevinta käyttää sähköisiä palveluita ST-Akatemia Online -palvelussa ja lisäksi etäkoulutuksia.

Videokoulutuksista käytössämme on Yritysverotus– ja Tilinpäätös-videokoulutuspaketit, joiden lisäksi olemme valinneet palveluumme onlinejulkaisuja. Omavalinta-kirjahylly on koottu joustavasti ja se on juuri meidän tiimimme tarpeisiin sopiva. Lisäksi käytämme etäkoulutuksia, joiden ansiosta voimme osallistua koulutustilaisuuksiin ilman matkustamista.

Olemme käyttäneet ST-Akatemian palveluita jo neljä vuotta ja olemme tyytyväisiä niiden laatuun ja käytettävyyteen. ST-Akatemian asiakaspalvelusta saamme helposti avun oikeiden tuotteiden löytämiseen ja niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Suosittelemme lämpimästi!”

Susanna Kärkkäinen
Finance Manager

Terrafame Oy

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top