“Tämä on täyttänyt odotuksemme täysin”

SRV:n talousjohtaja Arttu Bergius on todennut, että Rajaton-palvelun avulla heidän taloushallinnon ammattilaiset voivat kouluttautua monipuolisesti ja helposti osana arkea. Katso video!

Lue lisää Rajaton-palvelusta verkkosivuiltamme tai varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn.

ST-Akatemian Rajaton-palvelun avulla SRV:n ammattilaiset voivat kouluttautua monipuolisesti ja helposti osana arkea. SRV:n taloushallinnossa työskentelee tällä hetkellä reilut 20 henkilöä. Jatkuvasti kehittyvä ja päivittyvä rakennusala säädöksineen vaatii taloushallinnon ammattilaisilta jatkuvaa osaamisen ylläpitoa.

SRV on kiinteistö- ja rakennusalalla toimiva projektinjohtourakoitsija.

– Rajaton-palvelusta löydät itsellesi sopivia koulutuskokonaisuuksia. Voit mennä katselemaan valmiiksi tehtyjä koulutuksia tai ilmoittautua puoli tai koko päivän koulutuksiin. Koulutuksissa saat sitten juuri sitä infoa, mitä itse koet tarvitsevasi, summaa SRV:n talousjohtaja Arttu Bergius

Uutta opittavaa on jatkuvasti

Ennen Rajaton-palvelun käyttöönottoa ST-Akatemia esitteli koulutuskokonaisuudet ja erilaiset vaihtoehdot palvelun käyttöön liittyen. Paketti vakuutti niin, että palvelu päätettiin ottaa testiin.

– Saimme tiedot siitä, mistä tässä on kyse. Voin todeta, että tämä on kyllä täyttänyt odotuksemme täysin, Bergius sanoo. 

Suurin osa SRV:n taloushallinnon ammattilaisista keskittyy kirjanpitoon ja reskontriin. Sen lisäksi tiimiin kuuluu myös controllereita ja rahoituksen parissa toimivia tekijöitä.

– Rakennusalalla on todella paljon erilaisia taloushallinnon ja verotuksen säädöksiä. Jos et ole niistä kärryillä, niin olet heti askeleen perässä kaverista. Meidän porukkamme tulee olla jatkuvasti ajan hermolla – tämänkin asian suhteen, Bergius naurahtaa. 

Suoraa hyötyä arjen tekemiseen

ST-Akatemian Rajaton-palvelu tarjoaa erilaisia koulutuspaketteja hyvin kattavasti. Käytännössä SRV:n asiantuntijat voivat valita kokonaisuudesta juuri ne paketit, joita sillä hetkellä eniten tarvitsevat. 

– Meillä oli esimerkiksi tuossa vuoden vaihteen jälkeen yksi yrityskauppa. Saimme koulutuksesta selkeitä ohjeita mitä yrityskauppojen kirjaamiseen liittyen on hyvä huomioida. Ajankohtaisuus oli avainasemassa kun valitsimme koulutusta”, Bergius kertoo. 

– Koulutuksista on siis meille SRV:lle ihan suoraan hyötyä töidemme tekemisessä, Bergius kiteyttää. 

Kiinnostuitko?

Lue lisää Rajaton-palvelusta tai varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top