Tilinpäättäjä on osallistujan toiveiden mukainen tapahtuma

Tilinpäättäjä 2020 -tapahtuman ohjelmassa oli sopivasti vaihtelevuutta ja valinnanvaraa. 
Teemat olivat mielenkiintoisia ja valinnaisilla luennoilla nousi esiin juuri oman työni kannalta merkityksellisiä asioita. Päivän pituus ja esitysten kestot olivat sopivia, niihin jaksoi keskittyä hyvin koko tapahtuman ajan. Hyvät asian-tuntijat ja käytännönläheiset esimerkit vaikuttivat myös paljon. 

Onnistunut kokonaisuus!

Controller Anne Silius
Urbaser Oy

Tilinpäättäjä 2020 oli hyvä kokemus kaiken kaikkiaan. Tapahtuma tarjosi selkeää informaatiota ja hyviä kouluttajia. Päivässä tuli paljon asiaa tiiviissä paketissa ja saatu koulutusaineisto on laadukas. Tallennetun aineiston avulla asioiden kertaaminen onnistuu sujuvasti.

Toimistopäällikkö Eveliina Savenius
Mikkelin  Pesula Oy

Tilinpäättäjä 2020 oli kaikin puolin hyvä kokemus. Sisältöihin olin oikein tyytyväinen ja sain niistä toivomaani tukea työhön. Kaikki osiot olivat hyviä, erityisesti tilintarkastajan vinkit oli kiinnostava kuulla. Osallistuin etänä ja teknisesti kaikki toimi niin kuin pitää.  Suosittelen myös muille tilinpäättäjille!”

Kirjanpitäjä, KLT Kristiina Kilpala
TietoAkseli Oy

Osallistuin Tilinpäättäjä 2020 -tapahtumaan ja pidin kovasti. Ohjelma oli oikein onnistunut ja luennoitsijat tasokkaita. Myös tapahtuman ajankohta on hyvin valittu.

Kirjanpitäjä Johanna Hirsimäki
Musti Group Nordic Oy

Tilinpäättäjä 2019 – uutuustapahtuma löysi heti paikkansa

Osallistuin uuteen Tilinpäättäjä 2019 -tapahtumaan ja se oli juuri sitä mitä toivoin. Erityisesti pidin mahdollisuudesta valita ohjelmasta itselleni mieluisimmat moduulit. Kokonaisuus oli rakennettu hyvin, ja ohjelma sisälsi sopivasti vaihtelua, sillä siinä oli kaikille yhteisiä osuuksia sekä asioiden käsittelyä pienemmissä ryhmissä.

Todella hyvää vaihtelua perinteisiin koulutuksiin – ensi vuonna taas uudelleen tapaamaan muita tilinpäätöksen ammattilaisia!”

Pääkirjanpitäjä Pia Pesu
Silmäasema Optiikka Oy

Halusin osallistua tapahtumaan, koska sain valita kattavasta ohjelmasta itselleni tärkeimmät osuudet.

Odotukseni tapahtuman sisällölle olivat korkeat ja ne täyttyivät kaikilta osin. Mielenkiintoisena lisämausteena ohjelmassa toimi tilintarkastajan vinkit tilinpäätökseen. Lisäksi oli mukava kuulla myös toisten osallistujien näkemyksiä eri aiheista.

Tapahtuma oli erinomaisesti toteutettu ja odotan innolla ensi vuotta!”

Kirjanpitäjä Tiina Huttunen
Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy

Kiinnostuitko? Tilinpäättäjä 2021 järjestetään 24.11. Helsingissä ja onlinetapahtumana. Tule mukaan!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää
Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top