Tilinpäättäjä on osallistujan toiveiden mukainen tapahtuma

Tilinpäättäjä 2020 -tapahtuman ohjelmassa oli sopivasti vaihtelevuutta ja valinnanvaraa. 
Teemat olivat mielenkiintoisia ja valinnaisilla luennoilla nousi esiin juuri oman työni kannalta merkityksellisiä asioita. Päivän pituus ja esitysten kestot olivat sopivia, niihin jaksoi keskittyä hyvin koko tapahtuman ajan. Hyvät asian-tuntijat ja käytännönläheiset esimerkit vaikuttivat myös paljon. 

Onnistunut kokonaisuus!

Controller Anne Silius
Urbaser Oy

Tilinpäättäjä 2020 oli hyvä kokemus kaiken kaikkiaan. Tapahtuma tarjosi selkeää informaatiota ja hyviä kouluttajia. Päivässä tuli paljon asiaa tiiviissä paketissa ja saatu koulutusaineisto on laadukas. Tallennetun aineiston avulla asioiden kertaaminen onnistuu sujuvasti.

Toimistopäällikkö Eveliina Savenius
Mikkelin  Pesula Oy

Tilinpäättäjä 2020 oli kaikin puolin hyvä kokemus. Sisältöihin olin oikein tyytyväinen ja sain niistä toivomaani tukea työhön. Kaikki osiot olivat hyviä, erityisesti tilintarkastajan vinkit oli kiinnostava kuulla. Osallistuin etänä ja teknisesti kaikki toimi niin kuin pitää.  Suosittelen myös muille tilinpäättäjille!”

Kirjanpitäjä, KLT Kristiina Kilpala
TietoAkseli Oy

Osallistuin Tilinpäättäjä 2020 -tapahtumaan ja pidin kovasti. Ohjelma oli oikein onnistunut ja luennoitsijat tasokkaita. Myös tapahtuman ajankohta on hyvin valittu.

Kirjanpitäjä Johanna Hirsimäki
Musti Group Nordic Oy

Tilinpäättäjä 2019 – uutuustapahtuma löysi heti paikkansa

Osallistuin uuteen Tilinpäättäjä 2019 -tapahtumaan ja se oli juuri sitä mitä toivoin. Erityisesti pidin mahdollisuudesta valita ohjelmasta itselleni mieluisimmat moduulit. Kokonaisuus oli rakennettu hyvin, ja ohjelma sisälsi sopivasti vaihtelua, sillä siinä oli kaikille yhteisiä osuuksia sekä asioiden käsittelyä pienemmissä ryhmissä.

Todella hyvää vaihtelua perinteisiin koulutuksiin – ensi vuonna taas uudelleen tapaamaan muita tilinpäätöksen ammattilaisia!”

Pääkirjanpitäjä Pia Pesu
Silmäasema Optiikka Oy

Halusin osallistua tapahtumaan, koska sain valita kattavasta ohjelmasta itselleni tärkeimmät osuudet.

Odotukseni tapahtuman sisällölle olivat korkeat ja ne täyttyivät kaikilta osin. Mielenkiintoisena lisämausteena ohjelmassa toimi tilintarkastajan vinkit tilinpäätökseen. Lisäksi oli mukava kuulla myös toisten osallistujien näkemyksiä eri aiheista.

Tapahtuma oli erinomaisesti toteutettu ja odotan innolla ensi vuotta!”

Kirjanpitäjä Tiina Huttunen
Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy

Kiinnostuitko? Tilinpäättäjä 2021 järjestetään 24.11. Helsingissä ja onlinetapahtumana. Tule mukaan!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää
Blogit

Vastuut, ulkopuoliset järjestelyt ja muut hankalat liitetiedot

Liitetiedot ovat suomalaisissa, muiden kuin pörssiyritysten, tilinpäätöksissä aina olleet niukat, mutta vaatimattomat. Suomen yrityskentässä suurin […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top