Videopaketeista hyötyä koko tiimille

“Tiimimme käyttää osaamisen ylläpitämiseen ST-Akatemian Yritysverotus-videokoulutuspakettia. Sen avulla pysymme helposti ajan tasalla verotuksen muutoksista, ja sisällöt tukevat hyvin koko tiimimme oppimista.

Katsomme usein uusimman tallenteen yhdessä tiimin kanssa, jonka pohjalta jatkamme keskustellen. Saamme viestin, kun tallenne on julkaistu, jolloin on helppo tehdä yhteinen kalenterivaraus.

Jokainen tiimiläinen voi lisäksi ladata kattavan koulutusmateriaalin käyttöönsä. Myös tallenteet on mahdollista katsoa useampaan kertaan, jos aiheen pariin haluaa palata myöhemmin. Olemme erittäin tyytyväisiä tallenteiden sisältöön ja ST-Akatemian videokonseptiin.”

Kaisa Poikela
Group Financial Controller

Algol Oy

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top