Kurkistus kalenteriin: Lassi Ahopelto

Tässä juttusarjassa pääset kurkistamaan asiantuntijoiden kalentereihin. Mitkä ovat merkittävimpiä tapahtumia tulevana syksynä ja miten niihin valmistaudutaan?  Miten haastavasta työstä palaudutaan vapaa-ajalla ja mistä löytyvät uudet oivallukset, joista ammentaa myös työelämässä?

Mikä on syksyn tärkein tapahtuma työkalenterissa, Lassi Ahopelto?  

“Odotan Helsingissä lokakuussa järjestämäämme pohjoismaisille rahoitus- ja vakuutusalan asiakkaille suunnattua seminaaria ajankohtaisista vero- ja lakiasioista. Korona-aika on vielä tuoreessa muistissa ja sen vuoksi on todella mukava päästä vaihtamaan kuulumisia niin pohjoismaisten asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa, joita ei ole välttämättä nähnyt kasvotusten pariin vuoteen”, toteaa KPMG Oy:n Senior Manager Lassi Ahopelto.

Entä vapaa-ajankalenterissa? 

“Syksyn kohokohta on ystävien kanssa järjestettävä vuosittainen Tyky-päivä. Olemme ystävien kanssa kopioineet työelämästä tutun hyvinvointipäivämallin ja tehneet siitä oman konseptimme: Tyky-päivän/-viikonlopun ohjelma on etukäteen ainoastaan järjestämisvastuullisen tiedossa ja osallistujilla on etukäteen tiedossa ainoastaan päivämäärä ja pakkauslista”, jännittää Lassi.

“Erityisen hauskaa on se, että kun järjestämisvuoro vaihtuu joka kerralla, saadaan uusia ideoita ohjelmaksi ja tätä kautta tulee kokeiltua vähän sellaisiakin aktiviteetteja, joita muuten ei ehkä tulisi mieleen. Tyky-päivänä onkin tullut kokeiltua esimerkiksi lattaritansseja, parkouria, improvisaatiotyöpajaa, metsämeditointia sekä savenvalantaa.”

Senior Manager Lassi Ahopelto, KPMG Oy

Lassi Ahopelto on toiminut kouluttajana mm. suositussa Arvonlisäveropäivä-koulutuksessa. Ajankohtaispäivästä saa tiedon kaikista ajankohtaisista arvonlisäverotusta koskevista aiheista, uusista säännöksistä ja keskeisistä alv-muutoksista. Katso kaikki ajankohtaiset arvonlisäverotuksen koulutukset Rajaton-koulutuspalvelusta.

Rajaton-asiakkaana käytössäsi on kaikki ST-Akatemian taloushallinnon koulutukset. Osallistu koulutuksiin etänä tai katso ne koulutuspalvelusta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top