Kurkistus Lassi Ahopellon kalenteriin

Tässä juttusarjassa pääset kurkistamaan asiantuntijoiden kalentereihin. Mitkä ovat merkittävimpiä tapahtumia tulevana syksynä ja miten niihin valmistaudutaan?  Miten haastavasta työstä palaudutaan vapaa-ajalla ja mistä löytyvät uudet oivallukset, joista ammentaa myös työelämässä? 

Mikä on syksyn tärkein tapahtuma työkalenterissa?  

Odotan Helsingissä lokakuussa järjestämäämme pohjoismaisille rahoitus- ja vakuutusalan asiakkaille suunnattua seminaaria ajankohtaisista vero- ja lakiasioista. Korona-aika on vielä tuoreessa muistissa ja sen vuoksi on todella mukava päästä vaihtamaan kuulumisia niin pohjoismaisten asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa, joita ei ole välttämättä nähnyt kasvotusten pariin vuoteen. 

Entä vapaa-ajankalenterissa? 

Syksyn kohokohta on ystävien kanssa järjestettävä vuosittainen ”Tyky-päivä”. Olemme ystävien kanssa kopioineet työelämästä tutun hyvinvointipäivämallin ja tehneet siitä oman konseptimme: Tyky-päivän/-viikonlopun ohjelma on etukäteen ainoastaan järjestämisvastuullisen tiedossa ja osallistujilla on etukäteen tiedossa ainoastaan päivämäärä ja pakkauslista. Erityisen hauskaa on se, että kun järjestämisvuoro vaihtuu joka kerralla, saadaan uusia ideoita ohjelmaksi ja tätä kautta tulee kokeiltua vähän sellaisiakin aktiviteetteja, joita muuten ei ehkä tulisi mieleen. Tyky-päivänä onkin tullut kokeiltua esimerkiksi lattaritansseja, parkouria, improvisaatiotyöpajaa, metsämeditointia sekä savenvalantaa.

Senior Manager Lassi Ahopelto, KPMG Oy 
on kouluttajana Arvonlisäveropäivä – ajankohtaiset alv-teemat -koulutuksessa (27.10.2022). Tutustu ja ilmoittaudu koulutukseen.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top