Monipuolista IFRS-koulutusta niin aloittajille kuin kokeneille raportoijille

Carita Mäkinen, jäsenpalvelu- ja koulutuspäällikkö, ST-Akatemia Oy | Suomen Tilintarkastajat ry

IFRS-konsernitilinpäätös on ollut pakollinen EU:n jäsenmaissa toimiville listayhtiöille vuodesta 2005 alkaen. Siitä lähtien ST-Akatemia Oy on perinteikkäästi järjestänyt laadukkaita IFRS-koulutuksia sekä vasta IFRS-maailmaan tutustuville että myös kokeneille IFRS-raportoijille.

Oletko alkuvaiheessa IFRS-maailmaan tutustumisessa?

Suosittu IFRS-johdantokoulutuksemme on suunnattu sinulle, jolle IFRS-standardit eivät ole vielä kovin tuttuja. Koulutuksen anti palvelee myös yrityksiä, jotka harkitsevat siirtymistä IFRS-raportointiin. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet IFRS-raportoinnin perusteiden hallintaan.

Pääset perehtymään IFRS-standardeihin vertailemalla IFRS-normiston ja Suomen kirjanpitolainsäädännön olennaisia eroja käytännössä. Lisäksi IFRS-asiantuntijat esittelevät keskeisten standardien perusperiaatteet konkreettisten esimerkkien avulla. Saat erinomaisen johdannon IFRS-raportointiin sekä IFRS-kirjaamiseen ja arvostamisen periaatteisiin.

IFRS-standardit -johdantokoulutus >

Myös: IFRS-standardit – Johdanto ja Jatko | Palvelu (3 pv)

Ovatko perustiedot hallussasi ja kaipaat syventämistä?

Jos tarvitset tietojen päivittämistä, syventämistä tai olet perehtymässä tarkemmin IFRS-tilinpäätöksen laadintaan, osallistu kaksipäiväiseen jatkokoulutukseemme. Koulutus on jatkoa johdantokurssille. Koulutuksessa perehdyt syvemmin keskeisiin standardeihin ja niiden tulkintaohjeisiin case-esimerkkien avulla. Koulutus on peruskurssien parhaimmistoa tuleville IFRS-osaajille!

IFRS-standardit -jatkokoulutus

Myös: IFRS-standardit – Johdanto ja Jatko | Palvelu (3 pv)

Kaipaatko konkretiaa IFRS-konsernitilinpäätöksen laadintaan?

Puolen päivän koulutuksessamme saat konkretiaa ja käytännön esimerkkejä IFRS-konsernitilinpäätöksen laadintaan. Perehdyt keskeisiin eroihin kirjanpitolain ja IFRS:n välillä. Lisäksi syvennyt IFRS-konsernitilinpäätöksen kannalta olennaisiin kysymyksiin sekä kirjanpitokäsittelyn erikoistilanteisiin.

Etäkoulutus: IFRS-konsernitilinpäätös >

Oletko kokenut raportoija?

Kokeneille IFRS-raportoijille järjestämme koulutuksia uusien standardien sisällöistä, käyttöönotoista ja kokemuksista esimerkkien valossa. Juuri nyt kannattaa päivittää tiedot IFRS 16 Vuokrasopimukset- ja IFRS 9 Rahoitusinstrumentit -standardien suhteen. Tule mukaan, niin saat parhaat vinkit standardien käyttöönottoon.

Vuokrasopimukset – konkretiaa uuteen IFRS 16 -standardiin  > TAI etänä 22.9.2017 >

Etäkoulutus: Rahoitusinstrumentit – IFRS 9 -standardin keskeinen sisältö 9.11.2017 >

Lämpimästi tervetuloa – nähdään koulutuksissa!

Taloushallinnon ammattilaisten kouluttajana ST-Akatemia Oy vahvistaa osaamista kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin, yhtiöoikeuden ja verotuksen jatkuvissa muutoksissa. Koulutuksemme on suunnattu erityisesti laskenta- ja taloushenkilöstölle, controllereille ja tilintarkastajille. Asiantuntijaverkostomme kanssa toteutamme ammattitaitoasi ylläpitäviä ja täydentäviä koulutuksia. Kouluttajina toimivat aina kullekin aihealueelle erikoistuneet, laajan kokemuksen omaavat asiantuntija. Monivuotinen kokemuksemme takaa koulutuksillemme korkean laadun.