Monipuolista IFRS-koulutusta niin aloittajille kuin kokeneille raportoijille

Carita Mäkinen: IFRS-konsernitilinpäätös on ollut pakollinen EU:n jäsenmaissa toimiville listayhtiöille vuodesta 2005 alkaen. Siitä lähtien

Carita Mäkinen, jäsenpalvelu- ja koulutuspäällikkö, ST-Akatemia Oy | Suomen Tilintarkastajat ry

IFRS-konsernitilinpäätös on ollut pakollinen EU:n jäsenmaissa toimiville listayhtiöille vuodesta 2005 alkaen. Siitä lähtien ST-Akatemia Oy on perinteikkäästi järjestänyt laadukkaita IFRS-koulutuksia sekä vasta IFRS-maailmaan tutustuville että myös kokeneille IFRS-raportoijille.

Oletko alkuvaiheessa IFRS-maailmaan tutustumisessa?

Suosittu IFRS-johdantokoulutuksemme on suunnattu sinulle, jolle IFRS-standardit eivät ole vielä kovin tuttuja. Koulutuksen anti palvelee myös yrityksiä, jotka harkitsevat siirtymistä IFRS-raportointiin. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet IFRS-raportoinnin perusteiden hallintaan.

Pääset perehtymään IFRS-standardeihin vertailemalla IFRS-normiston ja Suomen kirjanpitolainsäädännön olennaisia eroja käytännössä. Lisäksi IFRS-asiantuntijat esittelevät keskeisten standardien perusperiaatteet konkreettisten esimerkkien avulla. Saat erinomaisen johdannon IFRS-raportointiin sekä IFRS-kirjaamiseen ja arvostamisen periaatteisiin.

IFRS-standardit -johdantokoulutus >

Myös: IFRS-standardit – Johdanto ja Jatko | Palvelu (3 pv)

Ovatko perustiedot hallussasi ja kaipaat syventämistä?

Jos tarvitset tietojen päivittämistä, syventämistä tai olet perehtymässä tarkemmin IFRS-tilinpäätöksen laadintaan, osallistu kaksipäiväiseen jatkokoulutukseemme. Koulutus on jatkoa johdantokurssille. Koulutuksessa perehdyt syvemmin keskeisiin standardeihin ja niiden tulkintaohjeisiin case-esimerkkien avulla. Koulutus on peruskurssien parhaimmistoa tuleville IFRS-osaajille!

IFRS-standardit -jatkokoulutus

Myös: IFRS-standardit – Johdanto ja Jatko | Palvelu (3 pv)

Kaipaatko konkretiaa IFRS-konsernitilinpäätöksen laadintaan?

Puolen päivän koulutuksessamme saat konkretiaa ja käytännön esimerkkejä IFRS-konsernitilinpäätöksen laadintaan. Perehdyt keskeisiin eroihin kirjanpitolain ja IFRS:n välillä. Lisäksi syvennyt IFRS-konsernitilinpäätöksen kannalta olennaisiin kysymyksiin sekä kirjanpitokäsittelyn erikoistilanteisiin.

Etäkoulutus: IFRS-konsernitilinpäätös >

Oletko kokenut raportoija?

Kokeneille IFRS-raportoijille järjestämme koulutuksia uusien standardien sisällöistä, käyttöönotoista ja kokemuksista esimerkkien valossa. Juuri nyt kannattaa päivittää tiedot IFRS 16 Vuokrasopimukset- ja IFRS 9 Rahoitusinstrumentit -standardien suhteen. Tule mukaan, niin saat parhaat vinkit standardien käyttöönottoon.

Vuokrasopimukset – konkretiaa uuteen IFRS 16 -standardiin  > TAI etänä 22.9.2017 >

Etäkoulutus: Rahoitusinstrumentit – IFRS 9 -standardin keskeinen sisältö 9.11.2017 >

Lämpimästi tervetuloa – nähdään koulutuksissa!

Taloushallinnon ammattilaisten kouluttajana ST-Akatemia Oy vahvistaa osaamista kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin, yhtiöoikeuden ja verotuksen jatkuvissa muutoksissa. Koulutuksemme on suunnattu erityisesti laskenta- ja taloushenkilöstölle, controllereille ja tilintarkastajille. Asiantuntijaverkostomme kanssa toteutamme ammattitaitoasi ylläpitäviä ja täydentäviä koulutuksia. Kouluttajina toimivat aina kullekin aihealueelle erikoistuneet, laajan kokemuksen omaavat asiantuntija. Monivuotinen kokemuksemme takaa koulutuksillemme korkean laadun.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top