Uudet verkkosivut – tervetuloa!

Lokakuu 2020 | ST-Akatemian verkkosivut ovat uudistuneet! Uudistuksen myötä löydät entistä sujuvammin kaiken olennaisen tiedon sinulle tärkeistä asioista. Myös visuaalinen ilme on kohentunut ja verkkosivujen kuvituksessa kohtaat ST-Akatemian ja Suomen Tilintarkastajat ry:n henkilöstöä. Tervetuloa tutustumaan!

Uudet verkkosivut: löydä etsimäsi

Uudet verkkosivut tuovat paljon uusia toiminnallisuuksia. Jatkossa löydät entistäkin helpommin kaikki ST-Akatemian tuotteet, palvelut ja ST-Onlinen yhdestä ja samasta osoitteesta stakatemia.fi. Sisältöön pääset pureutumaan sinulle sopivalla tavalla joko aihealueittain tai tuoteformaatin mukaan. Kokeile etusivun hakua ja löydä etsimäsi!

Suomen Tilintarkastajat ry:n tilintarkastusaiheiset sisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta tilintarkastajat.fi.

ST-Online

ST-Akatemia Online -palvelu on nyt ST-Online. ST-Online on digitaalinen osaamisympäristö, johon voit koota tuote- ja palvelutarjonnastamme sinulle sopivimmat osaamisen kehittämisen palvelut ja työkalut.

Uusi raikas ilme

Verkkosivuilla on paitsi uusi rakenne, myös uusi visuaalinen ilme. Verkkosivustomme kuvituksessa kohtaat ST-Akatemian ja Suomen Tilintarkastajat ry:n henkilöstöä sekä yhteisömme muita asiantuntijoita.


ST-Akatemia & Suomen Tilintarkastajat ry – yhdessä olemme ST.
Rakennamme luottamusta. Tahdomme kehittää taloudellista raportointia ja
sinun sekä muiden talouden ammattilaisten osaamista.

ST-Akatemia on kasvanut tilintarkastajien kouluttajasta talousammattilaisten osaamisen kehittäjäksi. Keskitymme yritystalouden kovaan ytimeen – yritysraportointiin ja myös syventymistä vaativiin erityiskysymyksiin, kuten verotukseen ja vastuullisuuteen.

Rakennamme koulutuksemme pedagogisesti päteviksi ja inspiroiviksi. Meillä opit maan parhailta asiantuntijoilta. Voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sinä ja organisaatiosi sitä tarvitsette.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastajien oma yhdistys. Autamme jäseniämme menestymään työssään, vaikutamme tilintarkastusta ja taloutta koskeviin kysymyksiin ja teemme tilintarkastusalaa ja -ammattia tunnetuksi.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Suosittu ESG-R yritysvalmennus starttaa jälleen syksyllä!

Suosittu ESG-R yritysvalmennus on tullut tämän kevään osalta päätökseen. Tiukan lopputentin jälkeen kouraansa sai ESG-R-asiantuntijan […]
Lue lisää
Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top