Yritysverotus 2017 – pysy mukana muutoksissa

 

Tuija Niemeläinen, koulutussuunnittelija, ST-Akatemia Oy

Tänään on kolminkertaisen hurraa-huudon aika. Viime viikkojen tiivis koulutussuunnittelu ja valmistelutyö ovat takana päin, ja voimme ilolla julkistaa ilmoille kevään uutuustuotteemme: Yritysverotus -videokoulutuspalvelun.

Näppärä tapa kouluttautua

Olemme rakentaneet koulutuksen yhdessä verotuksen erityisasiantuntijoiden kanssa vastaamaan yritysverotuksen haasteisiin, joita talouden ammattilaiset kohtaavat. Koulutuspaketti sisältää 10 reilun tunnin kestoista videotallennetta luentoaineistoineen, joita voi hyödyntää täysin omaan kalenteriin sopivana hetkenä.

Tallenteet julkaistaan ST-Akatemian online-palvelussa pitkin vuotta, jolloin ne tarjoavat taatusti tuoreimmat työkalut asiakkaan työhön. Videokoulutuspaketin voi tilata henkilökohtaiseen käyttöön tai isommalle porukalle.

Tuorein tieto yhdessä paketissa

Lähtökohtanamme on ollut yritysverotusta koskevan tärkeimmän tiedon kokoaminen. Lupaamme pitää asiakkaan ajan tasalla niin kotimaisen tuloverotuksen, kansainvälisten verotusasioiden, arvonlisäverotuksen ja muun välillisen verotuksen, siirtohinnoittelun kuin kansainvälisen kaupan arvonlisäverotuksen kysymyksissä. Koulutuksessa käsitellään myös EU:n veronkiertodirektiivin tuomia muutoksia sekä vuoden 2018 ennakkoperintää koskevia ohjeita.

Toinen kantava ajatuksemme on konkretia. Haluamme tarjota käytännönläheistä tietoa muun muassa tulevista lainsäädäntömuutoksista, oikeuskäytännöstä, viranomaisten päätöksistä ja linjauksista. Talouden ammattilainen saa konkreettisia näkökulmia ja työkaluja työhönsä yritysverotuksen eri osa-alueilla.

Yhteispelillä eteenpäin

Yritysverotus -videokoulutuspaketti on samalla ensimmäinen todellinen taidonnäyte organisaatiouudistuksemme jälkeisestä, eri tiimien välisestä saumattomasta yhteistyöstä. Positiiviset kokemukset siivittävät meitä myös jatkossa uusiin ponnisteluihin niin jäsenpalveluiden kuin talouden ammattilaisten koulutusten osalta.

Pysythän kuulolla!