Kirjanpidon tietopalvelu Säästää aikaa Pitää kartalla Antaa varmuutta

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu jokaiselle osakeyhtiön tilinpäätöksen parissa toimivalle.

Toteutustapa

Verkkopalvelu

Tilaus

Kestotilaus

Hinta

229 € / 12 kk

Säästä aikaa

Kirjanpitolaki, soveltamisohjeet ja käytännön esimerkit samassa paikassa. Tehokas ja laaja hakutoiminto ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Pysy kartalla

Kerromme kuukausittain, mikä on muuttunut ja mistä sinun pitää olla tietoinen. Palvelua täydentyy jatkuvasti uusilla soveltamis- ja tulkintaohjeilla.

Ole varma

Tietopalvelun asiantuntijat Jaakko Rönkkö ja Mikko Lilja takaavat tiedon oikeellisuuden ja kirjoittavat ajankohtaisista teemoista blogissaan joka kuukausi.

Kirjanpidon tietopalvelu sisältää

  • kirjanpitoon ja tilinpäätöksen laatimiseen liittyvän lainsäädännön
  • kirjanpitolautakunnan yleisohjeet ja lausunnot ja
  • KILAn ratkaisut ja niiden vaikutukset käytäntöön.

Tietopalvelu soveltuu osakeyhtiöissä toimiville, jotka tekevät tilinpäätöksen kirjanpitolain mukaan (FAS-tilinpäätös).

Asiantuntijat

Mikko Lilja, KHT, JHT, CIA, hallintotieteiden tohtori, Revisium Oy

Mikko Lilja toimii tilintarkastajana, kouluttajana ja osakkaana taloushallinnon asiantuntijatoimisto Revisium Oy:ssä. Mikko on luennoinut lukuisissa kirjanpitoa ja tilinpäätöstä käsittelevissä tilaisuuksissa. Hän on lisäksi toiminut yliopisto-opettajana Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Mikolla on monipuolinen kokemus suomalaisen kirjanpitolainsäädännön erityiskysymyksistä sekä tilinpäätöksen laadinnasta ja tulkinnasta.

Jaakko Rönkkö, KHT, JHT, CIA, hallintotieteiden tohtori, Revisium Oy

Jaakko Rönkkö toimii osakkaana taloushallinnon asiantuntijatoimisto Revisium Oy:ssä sekä yliopisto-opettajana Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Jaakolla on laaja-alainen näkemys suomalaisen kirjanpitolainsäädännön erityiskysymyksistä sekä tilinpäätöksen laadinnasta ja tulkinnasta. Hänellä on 15 vuoden kokemus eri tilintarkastustoimistoista. Jaakko on suosittu luennoitsija mm. kirjanpitoa ja tilinpäätöstä käsittelevissä ajankohtaiskoulutuksissa. Hänet palkittiin Suomen tilintarkastajat ry:n vuoden kouluttajana 2017.

Usein kysyttyä

Tuote ostetaan verkkokaupasta. Saatuasi tunnukset palveluun, kirjaudu sisään. Löydät tietopalvelun kohdasta Omat tuotteet --> Yksittäiset tuotteet.

Tietopalvelu päivittyy kerran kuussa. Kerromme uusista päivityksistä uutiskirjeellä.

Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi kirjautumisvalikosta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Terhi Mattila-Viljamaa
asiakkuusvastaava

Minna Pinomaa
asiakkuusvastaava

Scroll to Top