Koulutukset

Taloushallinnon, taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen koulutukset taloushallinnon ammattilaisille ja talousjohdolle. Verkkokoulutuksemme ovat videokouluksia, jotka voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta, sekä etäkoulutuksia, jotka ovat livestriimauksia lähikoulutuksista.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 59 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaisia bloggauksia


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Tuomme osaamisesi tueksi asiantuntijayhteisön osaamisen

Tuomme osaamisesi kehittämisen ja ylläpitämisen tueksi laajan asiantuntijayhteisön osaamisen. Yhteisöömme kuuluu n. 1500 tilintarkastajaa tai muuta erityisasiantuntijaa. Tuotteidemme ja palveluidemme takana on yli 100 erityisasiantuntijaa, joiden kanssa yhteistyössä kehitämme ja toteutamme monipuolisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja.

Etsitkö taloushallinnon koulutusta?

Talouden ammattilaisella on yleensä haussa koulutus, jossa käsiteltävänä aiheena on kirjanpito, arvonlisävero, tilinpäätös, yritysverotus tai IFRS. Koulutuksissamme käsittelemme kattavasti juuri näitä aihealueita. Kattavasta tarjonnastamme on mahdollisuus valita koulutus perustasolle, syventävälle tasolle tai tiettyihin erityiskysymyksiin keskittyvä kurssi.

Kattavasti vaihtoehtoja etäkoulutuksista ja videoista lähikoulutuksiin

Taloushallinnon digitalisaatio etenee vauhdilla. Myös taloushallinnon koulutukset ja osaamisen kehittäminen ovat siirtyneet monilta osin digiin. Tarjolla on nykyisin monenlaisia etäkoulutuksia, verkkokoulutuksia ja webinaareja.

Myös meiltä löydät kattavasti vaihtoehtoja osaamisesi ylläpitämiseen. Voit osallistua useimpiin puolen ja koko päivän koulutuksiin etänä tai lähikoulutuksena. Tai voit valita käyttöösi videokoulutuspalvelumme. Lisäksi järjestämme vuorovaikutteisia koulutustapahtumia pienryhmineen ja valinnaisine teemoineen.

Tarjoamme koulutusta talouden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen

Taloushallinnon haasteelliset aiheet ja kiperät kysymykset käsitellään koulutuksissamme kyseisen aihealueen erityisasiantuntijoiden johdolla, joilla on laaja kokemus omalta osaamisalueeltaan. Monivuotinen kokemuksemme ja laaja asiantuntijaverkostomme takaavat koulutuksillemme korkean laadun. Koulutuksemme soveltuvat KLT-tutkinnon ylläpitoon ja tilintarkastajien jatkuvan koulutuksen vaatimuksiin.

Autamme sinua investoimaan aikasi hyvin

Muuttuva lainsäädäntö ja toimintaympäristön hallinta on talouden ammattilaiselle tärkeää. Meidän tehtävänämme on auttaa talouden ammattilaisia pysymään ajan tasalla lakimuutoksissa ja soveltamaan niitä omassa työssään.

 

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset