Koulutukset tilintarkastajille

Tilintarkastuskoulutuksemme on tarkoitettu ensisijaisesti Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille. Tietoa tilintarkastusalasta ja jäsenyydestä löydät yhdistyksen sivuilta. Tutustu myös kaikille talouden ammattilaisille suunnattuihin tilintarkastuksen peruskursseihin.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaisia bloggauksia


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Tarjoamme kattavan valikoiman jäsenkoulutuksia tilintarkastajille

Suomen Tilintarkastajat ry:n tärkeä painopistealue on jäsentemme ammatillisten valmiuksien kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Suunnittelemme, tarjoamme ja toteutamme jäsenillemme vuosittain useita jäsenkoulutuksia sekä valtakunnallisen laatukoulutussarjan, joiden avulla voit päivittää osaamistasi ajankohtaisissa asioissa ja alan muutoksissa sekä täyttää PRH:n jatkuvan koulutuksen vaatimukset.

Laatukoulutussarja on kolmen koulutuspäivän kokonaisuus, joka järjestetään vuosittain valtakunnallisesti seitsemällä paikkakunnalla. Sisältö koostuu aina tilintarkastajan työn kannalta ajankohtaisista ja käytännönläheisistä aiheista.

Järjestämme paljon muutakin jäsenkoulutusta, kuten Kesäpäivät, Tilintarkastajapäivä, Jäsenpäivä, matkaseminaari ja Ajankohtaista alalla – valmistaudu tilinpäätöksen tarkastukseen. Myös nämä koulutuspäivät vastaavat sisällöltään ja aiheiltaan jatkuvan koulutuksen vaatimuksia tuoden jäsenillemme lisätarjontaa vaatimusten täyttämiseksi.

Jäsenenä saat koulutuksistamme koulutusraportin, jolla todennetaan koulutuksiin osallistuminen.

Tarjoamme jäsenillemme myös kattavan tarjonnan alan julkaisuja eri yhtiömuotojen tilinpäätösmalleista tilintarkastajan raportointikirjaan sekä standardeista (ISA ja IFRS) erilaisiin asiantuntijajulkaisuihin. Päivitämme julkaisuja vähintään kerran vuodessa ja tällä pystymme takaamaan, että niistä on aina saatavilla ajantasainen tieto.

Tervetuloa päivittämään ja täydentämään tietoja!

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on suljettuna keskiviikkona 7.12.2022 koulutustilaisuuden vuoksi.

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset