Sisäinen laskenta

Tarvitsetko keskeistä ja ajankohtaista tietoa sisäisestä laskennasta? Koulutustemme avulla ylläpidät ja kehität osaamistasi sekä pysyt ajan tasalla.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 14 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista aiheesta


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Työskenteletkö business controllerina, controllerina tai tehtävissä, joissa tarvitset joko syventävää tai perustietoa sisäisestä laskennasta? 

Sisäinen laskenta tuottaa yrityksen johdon ja päätöksenteon tueksi erilaisia taloudellisia laskelmia, analyyseja ja ennusteita. Koulutuksemme tarjoavat ajankohtaista tietoa niin ammattilaisille kuin perustietoa tarvitsevalle.

Kouluttajamme ovat alansa erityisasiantuntijoita ja kokeneita kouluttajia, jotka auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Haluatko tietää, miten asioita tehdään myös käytännössä? 

Ala kehittyy koko ajan ja teknologia muuttaa toimintatapoja. Oli kyseessä sitten kannattavuuslaskenta tai Power BI, kouluttajiemme avulla saat olennaisemmat tiedot ja parhaat menetelmät esimerkkeineen työsi tueksi. Kouluttajina ja asiantuntijoina toimii muun muassa Timo Toivanen TT Valmennus Oy:ltä, Jussi Savio Grant Thorntonilta ja Petri Manu Mikrokoulutus Pro Oy:ltä.

Kattavat sisällöt 

Koulutuksemme kattavat sisäisen laskennan tärkeimmät teemat muun muassa budjetointi, investointilaskenta, ennustaminen, skenaariot, käyttöpääoma, kassavirta, kannattavuuslaskenta, hinnoittelu, taloudellisen suorituksen analysointi, Power-BI ja Excel.

Osallistu etäkoulutuksiimme ja tutustu Sisäinen laskenta – perusteet videokoulutuspalveluumme.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset