ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja uuden asian opiskeluun on varatta aikaa ja kärsivällisyyttä. Rajaton-koulutuspalvelu on täydentynyt useilla ESG-aiheisilla koulutuksilla, jotka voi suorittaa oman aikataulusi mukaisesti osissa tai kerralla, missä ja milloin vain. Mutta mistä koulutuksesta kannattaa aloittaa?

Rajaton-koulutuspalvelun ESG-koulutukset

Aloita perusteista

  • Johdanto kestävyysraportoinnista -verkkokurssin avulla otat alan peruskäsitteet ja teemat haltuun.
  • ESG for Business Management sopii sinulle, joka tarvitset tietoa vastuullisesta liiketoimista ja sijoittajien odotuksista. Tässäkin koulutuksessa käydään läpi peruskäsitteitä.

Kohti raportointia

  • Kaksoisolennaisuus- ja Olennaisuusarviointi käytännössä -koulutuksien jälkeen ymmärrät, mitä kaksoisolennaisuus tarkoittaa ja osaat määritellä ja laatia sen itse oman yrityksesi kannalta.
  • Nykytila-analyysi-koulutuksen jälkeen osaat laatia oman yrityksesi osalta gap-analyysin, joka pohjautuu olennaisuusanalyysiin.
  • ESRS-standardit käytännössä ja EU-Taksonomia ja Kestävyysraportin muoto ja sisältö ESRS-standardien mukaisesti -koulutuksissa opit lukemaan ja tulkitsemaan standardeja sekä ymmärtämään, mikä osa liiketoimintaasi on taksonomian mukaista ja mikä osa taksonomiakelpoista.
  • Kestävyysraportointi käytännössä soveltaa ja vetää yhteen kaikkia edellä mainittuja aiheita esimerkkiyrityksen avulla.

Syvennä osaamistasi

  • Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta -koulutuksessa keskitytään yrityksen päästölaskentaan havainnollistavien laskentaesimerkkien avulla.

Muistathan merkitä koulutuksen suoritetuksi, kun olet katsonut sen loppuun. Näin saat siitä suoritusmerkinnän koulutusraportillesi ST-verkkopalveluihin ja voit tulostaa siitä myös todistuksen. Syksyllä Rajaton-koulutuspalvelu täydentyy uusilla syventävillä ESG-koulutuksilla.

Mikä on Rajaton-koulutuspalvelu? Rajaton-koulutuspalvelun asiakkaana saat kattavan koulutustarjonnan käyttöösi kiinteällä vuosimaksulla – pääset käsiksi kaikkiin ST-Akatemian taloushallinnon koulutuksiin yhdellä klikkauksella. Palvelu täydentyy jatkuvasti uusilla koulutuksilla. Koulutusraportilta näet kätevästi kaikki suorittamasi koulutukset. Rajaton-koulutuspalvelua voit kokeilla nyt myös maksutta!

Onnea kestävyysraportointiin! Muista tutustua myös ESGpalveluun. ESGpalvelu kokoaa yhteen kaiken oleellisen ja ajankohtaisen perustiedon kestävyysraportoinnista ja vastuullisuudesta. Sisältää ESRS-standardien suomenkieliset tiivistelmät. 

Lue myös: ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Sähköisen taloushallinnon datan hyödyntäminen pk-yritysten tilintarkastuksissa

Tietojärjestelmät kehittyvät – pysytkö mukana? Viime vuosien aikana erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon sähköistyminen […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top