Koulutussuunnittelijan puolivuosikatsaus

Tuija Niemeläinen: Aloitin työni koulutussuunnittelijana ST-Akatemiassa kesän tarjoillessa viimeisiä lämpöjään. Syksyn sateiden ja pimenevien päivien

 

Tuija Niemeläinen, koulutussuunnittelija, ST-Akatemia Oy

Aloitin työni koulutussuunnittelijana ST-Akatemiassa kesän tarjoillessa viimeisiä lämpöjään. Syksyn sateiden ja pimenevien päivien kuluessa tutuiksi ovat tulleet niin tilintarkastajien valmennusohjelma kuin kattava jäsenkoulutusvalikoimamme.

Olen päässyt tapaamaan alan huippuammattilaisia ja ideoimaan heidän kanssaan vuoden 2017 koulutustarjontaamme. Olen kiertänyt maakunnissa jäsentemme parissa ja kuunnellut tarkalla korvalla tilintarkastajien koulutustarpeita. Olen myös tutustunut tilintarkastajatutkintoon valmentautuvien koulutuspäiviin ja pohtinut tulevaisuuden koulutusmuotoja.

Kehitämme koulutuksia avoimin mielin

Oman osaamisen päivittäminen sekä kyky oppia uutta ovat eittämättä jokaisen työtä tekevän perustaitoja. Astetta haastavampaa on ennakoida omassa työssä tarvittavaa tulevaisuuden osaamista. Aikana, jolloin teknologian kehitys on kiivainta koskaan.

Tärkein tehtävämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaamenestymään, myös tulevaisuudessa.

Tilintarkastajien Kesäpäivillä luennoineen Merja Fischerin sanoin:

Digimuutoksesta kumpuava uuden ajan johtaminen edellyttää riskinottokykyä sekä kokeilemisen kulttuuria – uskallusta epäonnistua ja ottaa opiksi.

Olenkin ollut erityisen ilahtunut avoimuudesta, jolla organisaatiomme on toivottanut tervetulleeksi uudet ideat koulutusten saralla.

Uusia avauksia on tehty

Järjestimme Helsingissä loppuvuodesta Ajankohtaista alalla -jäsenkoulutuksen, josta tarjosimme erikseen tilattavaa digitallennetta. Jokainen puheenvuoro taltioitiin erilliseksi videoksi, ja asiakkaat saivat katsoa videot haluamassaan järjestyksessä juuri silloin, kun oma aikataulu antoi parhaiten myöten.

Tallenne sai ensituntumalta jäseniltä myönteisen vastaanoton, ja keräämme edelleen palautteita uudesta palvelusta.

Jatkamme uusiutumisen tiellä

Vuoden 2017 suunnitelmissa on muun muassa kohdentaa jäsenille pilottiluonteinen verkkokoulutus sekä tarjota videotallenteita valikoiduista jäsentilaisuuksista. Videot tulevat varmastikin lisääntymään myös talouden ammattilaisten koulutustarjonnassa. Pidemmällä aikavälillä kehitämme puolestaan tilintarkastajien valmennusohjelmaa.

Vastuu omasta ammattitaidosta on jokaisella meillä, niin sinulla kuin minulla. Tärkein tehtävämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaa menestymään, myös tulevaisuudessa.

Ilman vuoropuhelua ei synny tulosta. Käynkin ilomielin kanssasi keskustelua osaamistarpeistasi nyt ja erityisesti huomenna.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top