Koulutussuunnittelijan puolivuosikatsaus

Tuija Niemeläinen: Aloitin työni koulutussuunnittelijana ST-Akatemiassa kesän tarjoillessa viimeisiä lämpöjään. Syksyn sateiden ja pimenevien päivien

 

Tuija Niemeläinen, koulutussuunnittelija, ST-Akatemia Oy

Aloitin työni koulutussuunnittelijana ST-Akatemiassa kesän tarjoillessa viimeisiä lämpöjään. Syksyn sateiden ja pimenevien päivien kuluessa tutuiksi ovat tulleet niin tilintarkastajien valmennusohjelma kuin kattava jäsenkoulutusvalikoimamme.

Olen päässyt tapaamaan alan huippuammattilaisia ja ideoimaan heidän kanssaan vuoden 2017 koulutustarjontaamme. Olen kiertänyt maakunnissa jäsentemme parissa ja kuunnellut tarkalla korvalla tilintarkastajien koulutustarpeita. Olen myös tutustunut tilintarkastajatutkintoon valmentautuvien koulutuspäiviin ja pohtinut tulevaisuuden koulutusmuotoja.

Kehitämme koulutuksia avoimin mielin

Oman osaamisen päivittäminen sekä kyky oppia uutta ovat eittämättä jokaisen työtä tekevän perustaitoja. Astetta haastavampaa on ennakoida omassa työssä tarvittavaa tulevaisuuden osaamista. Aikana, jolloin teknologian kehitys on kiivainta koskaan.

Tärkein tehtävämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaamenestymään, myös tulevaisuudessa.

Tilintarkastajien Kesäpäivillä luennoineen Merja Fischerin sanoin:

Digimuutoksesta kumpuava uuden ajan johtaminen edellyttää riskinottokykyä sekä kokeilemisen kulttuuria – uskallusta epäonnistua ja ottaa opiksi.

Olenkin ollut erityisen ilahtunut avoimuudesta, jolla organisaatiomme on toivottanut tervetulleeksi uudet ideat koulutusten saralla.

Uusia avauksia on tehty

Järjestimme Helsingissä loppuvuodesta Ajankohtaista alalla -jäsenkoulutuksen, josta tarjosimme erikseen tilattavaa digitallennetta. Jokainen puheenvuoro taltioitiin erilliseksi videoksi, ja asiakkaat saivat katsoa videot haluamassaan järjestyksessä juuri silloin, kun oma aikataulu antoi parhaiten myöten.

Tallenne sai ensituntumalta jäseniltä myönteisen vastaanoton, ja keräämme edelleen palautteita uudesta palvelusta.

Jatkamme uusiutumisen tiellä

Vuoden 2017 suunnitelmissa on muun muassa kohdentaa jäsenille pilottiluonteinen verkkokoulutus sekä tarjota videotallenteita valikoiduista jäsentilaisuuksista. Videot tulevat varmastikin lisääntymään myös talouden ammattilaisten koulutustarjonnassa. Pidemmällä aikavälillä kehitämme puolestaan tilintarkastajien valmennusohjelmaa.

Vastuu omasta ammattitaidosta on jokaisella meillä, niin sinulla kuin minulla. Tärkein tehtävämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaa menestymään, myös tulevaisuudessa.

Ilman vuoropuhelua ei synny tulosta. Käynkin ilomielin kanssasi keskustelua osaamistarpeistasi nyt ja erityisesti huomenna.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää
Blogit

Sähköisen taloushallinnon datan hyödyntäminen pk-yritysten tilintarkastuksissa

Tietojärjestelmät kehittyvät – pysytkö mukana? Viime vuosien aikana erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon sähköistyminen […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top