Kurkistus kalenteriin: Petri Manu

Tässä juttusarjassa pääset kurkistamaan asiantuntijoiden kalentereihin. Mitkä ovat merkittävimpiä tapahtumia tulevana syksynä ja miten niihin valmistaudutaan? Miten haastavasta työstä palaudutaan vapaa-ajalla ja mistä löytyvät uudet oivallukset, joista ammentaa myös työelämässä?

Mikä on loppuvuoden tärkein tapahtuma työkalenterissa, Petri Manu? 

“Jouluaaton joulupukkeilu tyttäreni kanssa. Loistava tapa opettaa lyhyessä ajassa yrittäjyyttä sekä viettää tyttären kanssa laatuaikaa”, iloitsee Petri Manu Mikrokoulutus Pro Oy:ltä.

“Seuraavaksi tärkein on lokakuun miniristeily, jossa tapaan kollegoja ja yhteistyökumppaneita. Korona on mullistanut työni siten, että pidän suurimmaksi osaksi etäkoulutuksia ja -konsultointeja. Ne toimivat todella hyvin, mutta kaltaiseni ihmiskeskeinen yksinyrittäjä kaipaa myös eläviä ihmiskontakteja. Siksi tuollainen mukavien, osaavien ja yhteistyöhenkisten ihmisten tapaaminen tuo valtavasti uutta virtaa. Saatan myös kuulla uusista ongelmista, joihin voisin kehittää ratkaisuja Microsoftin ohjelmistojen avulla.”

Entä vapaa-ajankalenterissa? 

“Kävely ja juokseminen tyttäreni kanssa sekä padel ja kuntosali poikani kanssa”, Petri tiivistää.

“Erityisesti nostaisin kuitenkin esille YouTuben hyvinvointiin liittyvät videot. Olen vuodesta 2006 lähtien ollut intohimoisen kiinnostunut itseni kehittämisestä. Ensin kirjojen, äänikirjojen ja valmennusten avulla, mutta viimeiset pari vuotta erityisesti videoiden avulla. Kiireessäkin on helppo saada uutta tietoa tai näkökulmia lyhimmillään muutamien minuuttien pituisten videoiden avulla. Illalla uni puolestaan tulee helpommin jotain miellyttävä-äänistä viisasta kuunnellessa.”

“YouTubesta löytyivät toukokuussa myös kaksi hyvinvointiani erityisen paljon parantanutta asiaa: pätkäpaasto (intermittent fasting) sekä Wim Hof -menetelmä (tietty hengittäminen ja kylmäaltistus). Olen seurannut älysormuksella palautumistani yli kolmen vuoden ajan ja parhaimmat unipisteet olen saanut nyt elokuussa ja syyskuussa.” 

Petri Manun 3 tavoitetta loppuvuoteen: 

  1. Olen saanut täydet 100 pistettä yöunista 
  2. Olen järjestänyt Suomen suurimman padelin pari-americano-turnauksen poikani kanssa 
  3. Olen saanut valtavasti uusia ihmisiä innostumaan Power BI -raportoinnista 

KTM Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy 

Petri Manu on toiminut kouluttajana suositussa Power BI -koulutuksessa. Katso kaikki ajankohtaiset sisäisen laskennan koulutukset Rajaton-koulutuspalvelusta.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top