Ohjelmistorobotiikka osana digitaalista, älykästä taloushallintoa

Kirjoittaja: Kaisa Nieminen

Tulevaisuudessa automaatio tulee väistämättä hoitamaan suuren osan siitä työstä, johon taloushallinnon ammattilaiset ovat perinteisesti käyttäneet aikaansa. Kannattaa siis rohkeasti valjastaa automaation hyödyt käyttöönsä, siirtää rutiinityöt roboteille ja keskittyä talousprosessien kehittämiseen ja liiketoiminnan tukemiseen.

Ohjelmistorobotiikka on yksi työkalu, jolla taloushallinnon automaatiota voi lisätä. Sen ohella on kuitenkin muistettava pitää mielessä omien järjestelmien kyvykkyydet sekä älykkään automaation sovellukset kuten koneoppiminen.

Ohjelmistorobotiikka on jo osa monen yrityksen arkea mutta nekin, joilla on jo robotiikkaa käytössä saavat varmasti koulutuksesta uusia ideoita.

Koulutuksessa kerron erilaisista ohjelmistorobotiikan käyttökohteista sekä pääset tutustumaan meidän Aili-robottimme todellisiin caseihin. Lupaan myös paljastaa millaisia ovat tyypillisimmät haasteet robotiikan käyttöönotossa.

Tule koulutukseen!

Digitalisoituva taloushallinto | Tiistaina 14.12.2021

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää
Blogit

Vastuut, ulkopuoliset järjestelyt ja muut hankalat liitetiedot

Liitetiedot ovat suomalaisissa, muiden kuin pörssiyritysten, tilinpäätöksissä aina olleet niukat, mutta vaatimattomat. Suomen yrityskentässä suurin […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top