Ohjelmistorobotiikka osana digitaalista, älykästä taloushallintoa

Ohjelmistorobotiikka | Tulevaisuudessa automaatio tulee väistämättä hoitamaan suuren osan siitä työstä, johon taloushallinnon ammattilaiset ovat perinteisesti käyttäneet aikaansa. Kannattaa siis rohkeasti valjastaa automaation hyödyt käyttöönsä, siirtää rutiinityöt roboteille ja keskittyä talousprosessien kehittämiseen ja liiketoiminnan tukemiseen.

Ohjelmistorobotiikka on yksi työkalu, jolla taloushallinnon automaatiota voi lisätä. Sen ohella on kuitenkin muistettava pitää mielessä omien järjestelmien kyvykkyydet sekä älykkään automaation sovellukset kuten koneoppiminen.

Ohjelmistorobotiikka on jo osa monen yrityksen arkea, mutta nekin, joilla on jo robotiikkaa käytössä, saavat varmasti koulutuksesta uusia ideoita.

Koulutuksessa kerron erilaisista ohjelmistorobotiikan käyttökohteista sekä pääset tutustumaan meidän Aili-robottimme todellisiin caseihin. Lupaan myös paljastaa millaisia ovat tyypillisimmät haasteet robotiikan käyttöönotossa.

Kirjoittaja: Kaisa Nieminen, Efima Oy

Koulutukset

Kaisa Nieminen on toiminut kouluttajana Digitalisoituva taloushallinto -koulutuksessa. Katso kaikki ajankohtaiset sisäisen laskennan koulutukset Rajaton-koulutuspalvelusta.

Lue myös blogikirjoitus: Viisi faktaa ohjelmistorobotiikasta

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää
Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top