Ohjelmistorobotiikka osana digitaalista, älykästä taloushallintoa

Kirjoittaja: Kaisa Nieminen

Tulevaisuudessa automaatio tulee väistämättä hoitamaan suuren osan siitä työstä, johon taloushallinnon ammattilaiset ovat perinteisesti käyttäneet aikaansa. Kannattaa siis rohkeasti valjastaa automaation hyödyt käyttöönsä, siirtää rutiinityöt roboteille ja keskittyä talousprosessien kehittämiseen ja liiketoiminnan tukemiseen.

Ohjelmistorobotiikka on yksi työkalu, jolla taloushallinnon automaatiota voi lisätä. Sen ohella on kuitenkin muistettava pitää mielessä omien järjestelmien kyvykkyydet sekä älykkään automaation sovellukset kuten koneoppiminen.

Ohjelmistorobotiikka on jo osa monen yrityksen arkea mutta nekin, joilla on jo robotiikkaa käytössä saavat varmasti koulutuksesta uusia ideoita.

Koulutuksessa kerron erilaisista ohjelmistorobotiikan käyttökohteista sekä pääset tutustumaan meidän Aili-robottimme todellisiin caseihin. Lupaan myös paljastaa millaisia ovat tyypillisimmät haasteet robotiikan käyttöönotossa.

Tule koulutukseen!

Digitalisoituva taloushallinto | Tiistaina 14.12.2021

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista