Suomen ensimmäinen ESG-valmennusohjelma käynnistyy nyt!

Haluatko kehittyä vastuullisuuden asiantuntijaksi ja olla mukana auttamassa yrityksiä kehittämään kestävää liiketoimintaa ja toimivaa raportointia?

Haluatko kehittyä vastuullisuuden asiantuntijaksi ja olla mukana auttamassa yrityksiä kehittämään kestävää liiketoimintaa ja toimivaa raportointia? Ilmoittaudu mukaan valmennusohjelmaamme ja kouluttaudu kestävyysraportoinnin asiantuntijaksi. 

Kestävyysraportointi tuo uusia osaamisvaatimuksia yrityksille

EU:n ehdotetun kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) myötä suurten yritysten raportointivelvoitteet kasvavat ja jatkossa kestävyystietojen raportoinnille on samankaltaiset vaatimukset kuin tilinpäätöksille. Vaikka raportointi koskee ensin vain isoimpia yrityksiä, vaikutukset ulottuvat laajemmin myös muihin yrityksiin mm. rahoittajien sekä toimitusketjua koskevien vaatimusten myötä.

Kansainvälisiä ja kotimaisia huippuasiantuntijoita ja yritysesimerkkejä 

Suomen Tilintarkastajat ry käynnistää yhdessä ST-Akatemian kanssa ensimmäisen valmennusohjelman, jonka tavoitteena on taata korkealaatuisen osaamisen taso yritysvastuukysymyksissä ja kestävyysraportoinnissa. Valmennusohjelman kansainväliset ja kotimaiset kouluttajat ovat yritysvastuullisuuden johtavia asiantuntijoita. Valmennusohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, sillä se käsittelee ESG-raportointia ja varmentamista Suomen kontekstissa, tuoden teorian käytäntöön runsaiden yritysesimerkkien kautta. Valmennusohjelma on rakennettu pedagogisesti oppimista tukevaksi hyödyntämällä erilaisia harjoituksia ja kokeita.

Laaja ohjelma antaa valmiudet kestävyysraportointiin  

Valmennusohjelma koostuu videokoulutuksesta ja kahdesta moduulista:  

  • Johdanto kestävyysraportointiin -videokoulutus (kesto noin 5 tuntia) sopii kaikille kestävyysraportoinnista kiinnostuneille, koska kestävyysteemaa ei kukaan enää voi ohittaa. Se sopii mainiosti yrityksen vastuullisuuskysymysten parissa työskenteleville talouden ja viestinnän asiantuntijoille ja tilitoimistoille. Saat videokoulutuksen avulla hyvän ymmärryksen ympäristön, sosiaalisten ja hyvän hallinnon periaatteiden vaikutuksista yritystoimintaan myös taloudellisesta näkökulmasta. 
  • Moduulit 1 ja 2 on tarkoitettu kaikille kestävyysraportointia työssään tarvitseville. Valmennuskokonaisuudet tutustuttavat sinut kestävyysraportoinnin viitekehyksiin, prosessiin ja vaiheisiin. Syvennät ymmärrystäsi sidosryhmien odotuksista ja kestävyysraportoinnin vaikutuksista päätöksentekoon. Moduulit toteutetaan etäkoulutuksina, joten voit osallistua sinulle parhaiten sopivasta paikasta! 
  • ESG-valmennukseen kuuluu myös kolmas moduuli, joka on tarkoitettu tilintarkastajille ja varmennustiimien jäsenille. 

Kestävyysraportointia edellytetään lakisääteisesti ja markkinaehtoisesti, ja riittävä osaaminen on välttämättömyys kaikille raportointiprosessissa mukana oleville. Osaaminen ei synny itsekseen, vaan uusi alue on otettava haltuun. Tätä varten me olemme luoneet teille tämän valmennuksen.  

Ole edelläkävijöiden joukossa ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme!

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top