Suosittu ESG-R yritysvalmennus starttaa jälleen syksyllä!

Suosittu ESG-R yritysvalmennus on tullut tämän kevään osalta päätökseen. Tiukan lopputentin jälkeen kouraansa sai ESG-R-asiantuntijan sertifikaatin 🥂 Matkan aikana asiantuntijat ovat käsitelleet mm. seuraavia teemoja: kaksoisolennaisuus, nykytila-analyysi, ESRS-standardit ja EU-taksonomia, ESG-tiedon kerääminen ja tallentaminen sekä kestävyysraportti ja sen varmennus. Erinomaisen palautteen vuoksi ESG-R yritysvalmennus järjestetään nyt myös syksyllä 2024.

”Valmennuksen aikana olen saanut täsmennettyä omaa osaamistani ja saanut varmuutta tekemiseeni. Mukana on ollut ihan uutta tietoa ja osan kohdalla tieto on myös jäsentynyt paremmin”, sanoo vastikään ESG-R-asiantuntijan sertifikaatin saanut Sanna Kalliokoski, kestävän työelämän asiantuntija, Code of Conduct Company Oy. ”Kun on pääasiassa itseopiskellut aihetta, on ollut kovin arvokasta kuulla asiasta myös muiden kertomana ja sanoittamana. Sitä kautta on saanut joko tyrmättyä tai varmistettua omaa osaamistaan. Sertifikaatti tuo uskottavuutta asiakkaiden silmissä ja konkretisoi asiantuntemuksen”, hän jatkaa.

Mikä on ESG-R yritysvalmennus?

ESG-R yritysvalmennus on ainutlaatuinen valmennuskokonaisuus, joka on suunnattu niille, jotka vastaavat yrityksessä kestävyysraportin valmistelusta, suunnittelusta ja laatimisesta käytännön tasolla. Valmennus sisältää tarkoin valitut koulutukset, jotka jokaisen ESG-työtä tekevän olisi hyvä käydä läpi. Niiden avulla yrityksesi kestävyysraportointiprosessi on helppo saada haltuun. Ja mikä parasta? Tälle matkalle ei tarvitse lähteä yksin, sillä saat tueksesi paitsi alan asiantuntijat myös muut ESG-kysymysten parissa työskentelevät.

ESG-R yritysvalmennus tähtää siihen, että tunnistat kestävyysraportoinnin prosessin eri vaiheet ja niihin liittyvät vaatimukset. Tiedät, mikä on oikeasti tärkeää ja olennaista yrityksellesi. Valmennuksen käytyäsi osaat tulkita ESRS-standardeja ja sinulla on täysi valmius laatia yrityksesi kestävyysraportti. Kun suoritat ESG-R yritysvalmennuksen, saat Suomen Tilintarkastajat ry:n myöntämän ESG-R-asiantuntijan sertifikaatin. Sillä osoitat osaamisesi kestävyysraportoinnista.

Ilmoittaudu ESG-R:ään mukaan!

Vältä kestävyysraportoinnin sudenkuopat, kasvata osaamistasi ESG-asioissa ja hyödynnä tilintarkastajan vinkit. Kestävyysraportointiharjoitukset teet oman yrityksesi vastuullisuustiedoilla. Syksyn valmennusohjelma käynnistyy syyskuussa. Alta löydät tarkemmat koulutuspäivämäärät:

  • Intro To 12.9.2024 klo 9–12 (etäkoulutus)
  • Kaksoisolennaisuus ja nykytila-analyysi To 26.9.2024 klo 9–16 (etä- tai lähikoulutus)
  • EU-taksonomia To 3.10.2024 klo 9–12 (etäkoulutus)
  • ESRS-standardit käytännössä To 10.10.2024 klo 9–16 (etä- tai lähikoulutus)
  • ESG-tiedon kerääminen ja tallentaminen To 24.10.2024 klo 9–12.30 (etäkoulutus)
  • Kestävyysraportti ja varmennus To 14.11.2024 klo 9–16 (etäkoulutus)
  • Lopputentti To 21.11. – To 5.12.2024

Lue ESG-R yritysvalmennuksesta tästä
Lue myös: Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

Kysy lisää ESG-R yritysvalmennuksesta, ESGpalvelusta tai muusta ESG-tarjonnasta:

Ville Feirikki
p. 050 666 79
ville.feirikki@stakatemia.fi

Terhi Mattila-Viljamaa
p. 09 7552 2033
terhi.mattila-viljamaa@stakatemia.fi

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää
Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top