Vastuullisuuden uusi tietopalvelu – ESGpalvelu

Digitaaliset sisällöt sekä interaktiiviset pelit ja alustat, joissa liikutaan 3D-maailmoissa kuten Robloxissa ja Minecraftissa, ovat jo pitkään olleet arkipäivää varsinkin lapsille. On videoita, animaatioita, testejä, pelejä, 3D-malleja ja interaktiivisia kuvia, millä sisältöjä voi rikastaa.

Hämmästyttävää on, että vastaavia mahdollisuuksia hyödynnetään hyvin vähän yrityksille suunnatuissa digitaalisissa tietopalveluissa. Mahdollisuudet tähän on jo teknisesti olemassa, ilman että palvelulla pitää olla globaalisti miljoonia käyttäjiä.

Digitaalisesti rikastettu ESGpalvelu

ST-Akatemian kestävyyden ja vastuullisuuden uusi digitaalinen tietopalvelu ESGpalvelu pyrkii vahvasti hyödyntämään näitä digitaalisia keinoja sisällön tarjoamisessa käyttäjille. Palvelussa on paljon kuvitusta, videoita, testejä ja graafisia elementtejä, jotka nopeuttavat tiedon omaksumista. Samalla huomioidaan myös eri oppimistapoja, eli kuuntelemista, visuaalista oppimista ja tekemällä oppimista. Toki se kaikkein tärkein ESGpalvelussa on asiantuntijoiden tuottama kirjallinen sisältö, mutta rikastettuna sisällön avulla opittava asia tuodaan tehokkaasti käyttäjän eteen ja käyttöön.

Heti, helposti ja nopeasti

Aika tiedon löytämiselle ja omaksumiselle on nopeasti kiristynyt. Tieto pitää olla tarjolla heti, helposti ja nopeasti. Verkko-oppimisessa tämä ns. mikro-oppimisen ideologia löi läpi noin kymmenen vuotta sitten Yhdysvalloissa ja on nyt rantautunut myös Suomeen. Mikro-oppimisen ideologian mukaan koulutussisältö pitää olla pilkottuna lyhyisiin, sisällöllisesti autonomisiin 3-8 minuutin osiin. Sisältöjä pitää voida käyttää muun työn ohessa, ja oppimisen tulee tapahtua nopeasti.

Samaa oppimisen ideologiaa tuleva ESGpalvelu hyödyntää. Sisältö on nopeasti omaksuttavaa ja se on rikastettu kuvilla, videoilla ja muilla graafisilla elementeillä. Sisältö on pilkottu lyhyisiin asiantuntijoiden artikkeleihin, joista on helppo siirtyä seuraavaan saman aiheen artikkeliin. Palvelussa on myös huomioitu perinteisempi tapa liikkua ja kirjamainen sisällysluettelo on pidetty mukana.

ESGpalvelu avautuu vuoden 2023 alussa

ESGpalvelu on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat tietoa vastuullisuudesta ja se sopii yhtä hyvin sekä aiheeseen vasta tutustuville että jo niille, jotka ovat pidempään työskennelleet vastuullisuusasioiden parissa. ESGpalvelu päivittyy jatkuvasti ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan hermolla vaivatta.

Tutustu ESGpalveluun!

Thomas Åberg, liiketoimintapäällikkö, ST-Akatemia

p. 09 7552 2020
thomas.aberg@stakatemia.fi

Lisää samasta aiheesta

Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää
Blogit

Sähköisen taloushallinnon datan hyödyntäminen pk-yritysten tilintarkastuksissa

Tietojärjestelmät kehittyvät – pysytkö mukana? Viime vuosien aikana erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon sähköistyminen […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top