Kirjanpito

Haluatko tietää, miten kirjanpitolakia sovelletaan käytännössä? Meiltä saat tukea työhösi. Koulutuksemme ja julkaisumme käsittelevät kirjanpitoa FAS:in mukaan.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 28 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista kirjanpidosta


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Työskenteletkö kirjanpitäjänä tai tarvitset muutoin tietoa kirjanpidosta?

Kaikkien yritysten tulee noudattaa hyvää kirjanpitotapaa. Taloudellisen raportoinnin tehtävissä toimivien tarvitsee tuntea kirjanpitolaki sekä ymmärtää sen vaikutukset käytännössä. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua ja muita talouden ammattilaisia kehittämään osaamistanne ja pysymään ajan tasalla kirjanpidon keskeisistä kysymyksistä.

Taloushallinnon hektinen rytmi ja muuttuvat tietovaatimukset ovat haastava yhdistelmä. Seuraamme kirjanpidon kenttää ja kokoamme tärkeät tiedot koulutuksiimme ja julkaisuihimme. Kirjanpitojulkaisumme ja -koulutuksemme käsittelevät FAS:in mukaista kirjanpitoa. Osallistumalla koulutuksiimme ja hankkimalla julkaisujamme voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

Haluatko tietää, miten kirjanpitolakia sovelletaan käytännössä?

Oli kyse sitten lainsäädännön muutoksista tai niiden soveltamisesta käytäntöön, niin meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Kaipaatko vastauksia haasteellisiin kirjanpidon kysymyksiin? Tiedätkö, miten kirjanpitolakia tulkitaan esimerkiksi poistoihin tai pakollisiin varauksiin liittyen? Pureudumme koulutuksissamme aina kyseisen hetken tärkeimpiin kirjanpidon kysymyksiin, esimerkiksi joka keväisessä ajankohtaispäivässämme.

Ajankohtaiskoulutuksissamme käsitellään myös KILA:n tärkeimmät lausunnot. Kirjanpitolain mukaisia rahoitusinstrumentteihin liittyviä kysymyksiä käsitellään koulutuksissamme joka syksy. Yritysjärjestelyiden kirjanpitokäsittely puolestaan on tapetilla jopa kaksi kertaa vuodessa.

Tukea käytännön työhön

Kouluttajamme auttavat sinua kirjanpitolain soveltamisessa käytäntöön.  Kouluttajina meillä toimivat kirjanpidon johtavat erityisasiantuntijat, mm. Jaakko Meronen Deloittelta ja Tuomas Honkamäki Aurinkolahden Tilintarkastus Oy:sta.

Meiltä saat tukea kirjanpidon lainsäädäntöön ja käytännön soveltamiseen myös digipalvelussamme. Onlinepalvelusta on helppo ja nopea hakea täsmätietoa kirjanpidon kysymyksiin edistyneen hakutoiminnon avulla.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset