Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Meillä on töissä osaavia ja sitoutuneita ammattilaisia. Panostamme kehitystyöhön ja uudistamme toimintaamme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tällä hetkellä haemme kasvumme tueksi liiketoimintapäällikköä. Tutustu tehtävään ja kysy meiltä lisää!

Tule rakentamaan kasvua kanssamme! 

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Haemme kasvua koulutuspalveluista ja digitaalisista osaamisratkaisuista. Etsimme nyt kasvun moottoriksi myyntihenkistä liiketoimintapäällikköä, jolla on draivi kehittää liiketoimintaa sekä halu kantaa vastuuta palveluvalikoimamme kilpailukyvystä ja toimintamme kaupallisesta menestyksestä.

Työssäsi tunnistat tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuudet, muodostat näkemyksen toimintaympäristön ja kilpailijoiden kehityksestä sekä osaat kaupallistaa mahdollisuudet asiakkaiden osaamisen kehittämiseksi. Sinulla on vahva liiketoiminnan kokonaisvaltainen osaaminen ja vastaat palveluidemme konseptoinnista, tuotteistuksesta ja hinnoittelusta. Olet innostava esihenkilö myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoille, joiden osaamiseen voit luottaa ja joille toimit kannustavana suunnannäyttäjänä.

Pidät monenlaisia lankoja käsissäsi. Sinulla on kyky panna strategia täytäntöön sparraten tiimiläisiäsi kohti seuraavia onnistumisia. Kehittämisen ohella huolehdit siitä, että tiimisi olemassa olevat tehtävät ja vastuut tulevat hoidetuksi erinomainen asiakaskokemus saavuttaen. Olet myös itse ns. kädet savessa ja hoidat mm. omia asiakkuuksiasi ja kehitysprojektejasi. Myynti on sinulla selkäytimessä, haluat lisätä koko organisaation ymmärrystä asiakkaiden tarpeista/odotuksista ja olet itsekin osaava asiakassuhteiden hoitaja.

Toimit luontevasti talouden ammattilaisten kanssa ja sinulla on kiinnostusta yritystaloudesta yleisesti. Palveluiden sisältöihin perehdytämme sinut työssäsi eikä tehtävässä menestyminen edellytä aiempaa osaamista näistä teemoista.

Tämä tehtävä on mahdollisuus sinulle, joka haluat olla luotsaamassa kehittyvää toimialaa sekä kanssamme talouden ja osaamisen ytimessä myös tulevaisuudessa! Me investoimme kehittämiseen ja haluamme sinut osaksi innostunutta porukkaamme. Kollegoiksesi saat osaavia ja sitoutuneita ammattilaisia, joilla on vahva halu kehittää ja kehittyä. Tule meille, tarvitsemme innostustasi ja draiviasi ottaa seuraava askel liiketoiminnassamme!

Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ma 17.5.2021 mennessä: sanna.alakare@stakatemia.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Sanna Alakare p. 050 5367207. Parhaiten tavoitettavissa ke 5.5. klo 8.30-9.30, ma 10.5. klo 10-11, pe 14.5. klo 11.30-12.30.

 

ST-Akatemia & Suomen Tilintarkastajat ry – yhdessä olemme ST.  
Me haluamme kehittää taloudellista raportointia sekä talouden ammattilaisten osaamista. 
Meille on tärkeää, että taloudellinen raportointi tehdään oikein. 
Meillä on yhdessä Suomen Tilintarkastajien kanssa laajin näkymä taloudelliseen raportointiin ja yritysverotukseen. Yhdessä muodostamme alallemme erityisasiantuntijoiden vahvan yhteisön.