Olemme talouden ja osaamisen ytimessä

Talouden ammattilainen tarvitsee olennaisen tiedon, olennaisista asioista, oikeaan aikaan. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme investoimaan aikansa hyvin.

Tehtävämme on ylläpitää ja kehittää talouden ammattilaisten osaamista

Toimintaympäristön jatkuvasti muuttuessa pohdimme palveluidemme sisältöä ja muotoa säännöllisesti. Tärkeimmiksi kysymyksiksi talouden ammattilaisten osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen tukemiseksi tunnistamme kolme kysymystä:

  • Miten ratkaista krooninen aikapula laadusta tinkimättä?
  • Mikä on kumppanin rooli taloustiimin osaamisen kehittämisessä?
  • Miten tukea yksilöllistä oppimista osana kokonaispalvelua?

Miten ratkaista krooninen aikapula laadusta tinkimättä?

Hektisyys työelämässä on uusi normaali, vaikka työn laadusta ei voi tinkiä. Taloudellisen raportoinnin parissa työskentelevillä kiire korostuu tiukkojen raportointiaikataulujen keskellä ja monet asiakkaamme tuntevat olevansa kroonisessa aikapulassa.

Talouden ammattilainen tarvitsee olennaisen tiedon, olennaisista asioista, oikeaan aikaan. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme investoimaan aikansa hyvin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä erityisasiantuntijoiden kanssa kokoamme tärkeimmät tiedot sopivan kokoisiksi kokonaisuuksiksi.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me tuotamme heille ainoastaan olennaisen tiedon ja että heidän aikansa kohdistuu oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan. Talouden ammattilainen ja tämän osaaminen ja kehittyminen on kaiken tekemisemme keskiössä.

Mikä on kumppanin rooli taloustiimin osaamisen kehittämisessä?

Talouden ammattilainen tarvitsee vahvan kumppanin rinnalleen. Kumppanin tärkein tehtävä on toimialasta ja palvelusta riippumatta helpottaa asiakkaan arkea. Meidän kohdallamme se tarkoittaa sitä, että turvaamme taloustiiminne osaamisen taloudellisessa raportoinnissa ja yritysverotuksessa.

Olemme asiantuntijayhteisö ja asiakkaamme voivat luottaa osaamiseemme. Asiakkaamme arjen helpottaminen on onnistunut silloin, kun pystymme tuottamaan talouden ammattilaiselle varmuuden tunteen siitä, että käytössä oleva tieto on luotettavaa ja saatavilla helposti silloin, kun kukin sitä työssään tarvitsee.

Miten tukea yksilöllistä oppimista osana kokonaispalvelua?

Erilaisille yrityksille, tiimeille ja henkilöille sopivat erilaiset tavat kehittää osaamistaan. Tiimissä henkilöt toimivat erilaisilla rooleilla ja edes tiimin sisällä tarpeet eivät välttämättä ole keskenään samanlaisia.

Tästä syystä tarjoamme samasta teemasta vaihtoehtoisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja ja palveluja. Etä- ja lähikoulutuksia, videokoulutuksia, hakuteoksia sekä erilaisia työkaluja ja malleja. Tiiminne voi valita käyttöönsä koulutuspalvelun rajattomalla käyttöoikeudella koulutuksiimme, suunnittelemamme valmiit kokonaisuudet tai räätälöidyn Omavalinta-palvelun tietyistä täsmäteemoista.

Kirjoittaja: Maija Sillanpää, liiketoimintapäällikkö, ST-Akatemia Oy

Talouden ammattilainen, me olemme tukenasi

Tutustu Rajaton-koulutuspalveluun. Rajaton-asiakkaana käytössäsi on kaikki ST-Akatemian taloushallinnon koulutukset.

Lue myös blogikirjoitus: Tehtävänä monimuotoinen osaamisen kehittäminen

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top