Olemme talouden ja osaamisen ytimessä

Tahdomme kehittää taloudellista raportointia ja sinun sekä muiden talouden ammattilaisten osaamista.

Kirjoittaja: Maija Sillanpää, liiketoimintapäällikkö, ST-Akatemia Oy

Tehtävämme on ylläpitää ja kehittää talouden ammattilaisten osaamista

Toimintaympäristön jatkuvasti muuttuessa pohdimme palveluidemme sisältöä ja muotoa säännöllisesti. Tärkeimmiksi kysymyksiksi talouden ammattilaisten osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen tukemiseksi tunnistamme kolme kysymystä:

  • Miten ratkaista krooninen aikapula laadusta tinkimättä?
  • Mikä on kumppanin rooli taloustiimin osaamisen kehittämisessä?
  • Miten tukea yksilöllistä oppimista osana kokonaispalvelua?

Miten ratkaista krooninen aikapula laadusta tinkimättä?

Hektisyys työelämässä on uusi normaali, vaikka työn laadusta ei voi tinkiä. Taloudellisen raportoinnin parissa työskentelevillä kiire korostuu tiukkojen raportointiaikataulujen keskellä ja monet asiakkaamme tuntevat olevansa kroonisessa aikapulassa.

Talouden ammattilainen tarvitsee olennaisen tiedon, olennaisista asioista, oikeaan aikaan. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme investoimaan aikansa hyvin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä erityisasiantuntijoiden kanssa kokoamme tärkeimmät tiedot sopivan kokoisiksi kokonaisuuksiksi.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me tuotamme heille ainoastaan olennaisen tiedon ja että heidän aikansa kohdistuu oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan.

Mikä on kumppanin rooli taloustiimin osaamisen kehittämisessä?

Kumppanin tärkein tehtävä on toimialasta ja palvelusta riippumatta helpottaa asiakkaan arkea. Meidän kohdallamme se tarkoittaa sitä, että turvaamme taloustiiminne osaamisen taloudellisessa raportoinnissa ja yritysverotuksessa.

Olemme asiantuntijayhteisö ja asiakkaamme voivat luottaa osaamiseemme. Asiakkaamme arjen helpottaminen on onnistunut silloin, kun pystymme tuottamaan talouden ammattilaiselle varmuuden tunteen siitä, että käytössä oleva tieto on luotettavaa ja saatavilla helposti silloin, kun kukin sitä työssään tarvitsee.

Miten tukea yksilöllistä oppimista osana kokonaispalvelua?

Erilaisille yrityksille, tiimeille ja henkilöille sopivat erilaiset tavat kehittää osaamistaan. Tiimissä henkilöt toimivat erilaisilla rooleilla ja edes tiimin sisällä tarpeet eivät välttämättä ole keskenään samanlaisia.

Tästä syystä tarjoamme samasta teemasta vaihtoehtoisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja ja palveluja. Etä- ja lähikoulutuksia, videokoulutuksia, hakuteoksia sekä erilaisia työkaluja ja malleja. Tiiminne voi valita käyttöönsä koulutuspalvelun rajattomalla käyttöoikeudella koulutuksiimme, suunnittelemamme valmiit kokonaisuudet tai räätälöidyn Omavalinta-palvelun tietyistä täsmäteemoista.

Asiakkuusvastaaviemme tehtävänä on yhdessä kanssanne tunnistaa teille sopivin palvelu. Varaa aika keskusteluun.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top