Tutustu ST-Onlinen ja videokoulutuksien uudistuksiin

Tätä on odotettu – ST-Online on uudistunut ja videokoulutuksien käytettävyys on ottanut valtaisan harppauksen eteenpäin! Digiasiantuntija Susanna Timonen kertoo tässä kirjoituksessa uudistuksista tarkemmin.

Tätä on odotettu – ST-Online on uudistunut ja videokoulutuksien käytettävyys on ottanut valtaisan harppauksen eteenpäin! Digiasiantuntija Susanna Timonen kertoo tässä kirjoituksessa uudistuksista tarkemmin.

ST-Online ja sen tuoreimmat uudistukset

ST-Onlinen ulkoasu uudistui syksyllä 2020, ja nyt keväällä 2021 paranneltiin hieman sivuston ylävalikkoa, mm. sisään- ja uloskirjautumista. Mikä parasta, pääsen vihdoin kertomaan ST-Onlinen uusista toiminnoista ja videokoulutuksien parannuksista.

Tallenteista on nyt koostettu selkeärakenteiset, tiettyyn aiheeseen keskittyvät videokoulutukset. Sisällysluettelosta näet yhdellä silmäyksellä koulutuksen rakenteen ja missä kohtaa olet sitä suorittamassa. Muita hyödyllisiä uudistuksia:

  • Voit jatkaa koulutuksen suorittamista ja tallenteen katsomista keskeytyskohdasta.
  • Näet yksittäisen tallenteen sisällysluettelon, josta voit hypätä suoraan haluamaasi kohtaan.
  • Voit lisätä muistiinpanoja samalla, kun suoritat koulutusta.
  • Voit tulostaa todistuksen tai koulutusraportin suorittamistasi video-, etä- ja lähikoulutuksista sekä tutustua käyttötilastoihisi.
  • Löydät ST-Onlinen sisältöhaulla myös videokoulutussisällöt.

Selkeä rakenne ja etenemisen seuranta

ST-Online selkiytyy. Näet videokoulutuksen rakenteen yhdellä silmäyksellä sisällysluettelosta. Luennon edessä olevasta pallosta/väkäsestä näet, mitkä luennot olet jo suorittanut. Kun koko koulutus on suoritettu, nousee se koulutusraportillesi ja pystyt tulostamaan siitä todistuksen.

Keskeytysajankohdan muistaminen

Työelämässä keskeytykset ovat yleisiä, mutta nyt voit jatkaa videokoulutuksen suorittamista ja yksittäisen tallenteen katsomista siitä kohdasta, johon viimeksi jäit.

Tallenteiden sisällysluettelot

Tallenteiden omat sisällysluettelot helpottavat sisältöön tutustumista ja läpikäyntiä. Sisällysluettelon avulla voit hypätä haluamaasi kohtaan tallennetta.

Muistiinpanojen lisääminen

ST-Online mahdollistaa jatkossa muistiinpanojen tekemisen samalla, kun suoritat koulutusta. Pystyt lataamaan muistiinpanosi Wordiin, jossa voit jatkojalostaa ja hyödyntää niitä haluamallasi tavalla.

Koulutusraportit ja todistukset

Saat tulostettua ST-Onlinesta raportin suorittamistasi video-, etä- ja lähikoulutuksista. Myös koulutuskohtaisen todistuksen tulostaminen ja omien ilmoittautumisten tarkistaminen käy helposti.

Käyttötilastointi

Näet omat onlinejulkaisujen ja videokoulutuksien käyttösi ST-Onlinesta, minkä lisäksi asiakaspalvelumme voi aktivoida tilaajille tai esimiesasemassa oleville yrityskohtaisen raportin.

Sisältöhaku tarttuu myös videokoulutussisältöihin

ST-Onlinen sisältöhaku ulottuu nyt myös videokoulutuksiin, mikä helpottaa olennaisen tiedon löytämistä. Haku on meillä jatkuvan kehityksen kohteena, että se toimisi vieläkin paremmin.

Kirjoittaja: Susanna Timonen | Kuva: Terhi Mattila

Kiinnostuitko?

ST-Online: Aloita käyttö tekemällä tilaus verkkokaupassamme.

Lue myös blogikirjoitus: Koulutusvalikoimamme laajenee – sisäinen laskenta

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top