Koulutusvalikoimamme laajenee – sisäinen laskenta

Sisäinen laskenta | Olemme kasvattaneet asiakasymmärrystämme ja selvittäneet mitä osaamistarpeita talousorganisaatioilla on. Tarjoamme uusia ratkaisuja – jo tulevana syksynä!

Koulutusvalikoimamme laajenee – sisäinen laskenta

Me ST-Akatemiassa haluamme tarjota kattavat osaamisen kehittämisen ratkaisut talouden ammattilaisille. Parhaiten tämä onnistuu kehittämistyön avulla, jonka ytimessä on asiakas.

Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa

Olemme tehneet säännöllistä kartoitusta asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien parissa selvittääksemme talouden ammattilaisten kokonaistarpeet, mitä tulee osaamisen kehittämiseen kokonaisuutena ja sen kipupisteisiin eli haastavampiin osa-alueisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Koulutusvalikoimamme laajenee

ST-Akatemian pääpaino on ollut taloudellisen raportoinnin, yritysverotuksen, tilintarkastuksen sekä palkkahallinnon aihealueissa. Nyt olemme kasvattaneet asiakasymmärrystämme ja selvittäneet mitä muita osaamistarpeita talousorganisaatioilla on, joihin voimme tuoda ratkaisuja – jo tulevana syksynä!

Asiakastarpeita on kuultu

Koulutusvalikoimamme laajenee jatkossa sisäisen laskentatoimen saralle. Koulutusten aiheet, ajankohdat ja formaatit on suunniteltu asiakashaastatteluiden pohjalta. Olemme käyneet lukuisia keskusteluja talousjohdon ja sisäisen laskennan asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön tuloksista kiitos kuuluukin siis myös heille.

Sisäisen laskennan koulutustarjontamme

Tarjoamme uusia etäkoulutuksia muun muassa käyttöpääomasta, kassavirrasta, kustannuslaskennasta, investointilaskennasta, budjetoinnista, ennustamisesta, skenaarioista sekä datan hallinnasta ja käsittelystä. Tarjoamme näistä uusista koulutusaiheista tehokkaita etäkoulutuksia, jotka on helppo aikatauluttaa omaan kalenteriin.

Valikoimaan kuuluu lisäksi videokoulutuspalvelu sisäisen laskennan perusteista. Sen tavoitteena on antaa hyvä perusta juniortasoiselle ja vahvistaa kokeneemman sisäisen laskennan asiantuntijan osaamista. Suunnitelmissa on myös toteuttaa ensi vuoden kesänä virkistävästä kesäpäivätapahtuma, jossa pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia kouluttajien ja muiden talouden ammattilaisten kanssa myös paikan päällä.

Uusi sisäisen laskennan koulutustarjontamme tulee koostetusti omalle verkkosivulleen, joka täydentyy syksyn aikana. Poimi osoite suosikkeihisi ja seuraa tarjontaa. Tutustu myös muuhun valikoimaan.

Kirjoittaja: Projektipäällikkö Riikka Järvi, ST-Akatemia | Kuva: Terhi Mattila

Lue myös blogikirjoitus: Sisäisen laskennan rooli päätöksenteon vipuvartena

Lue myös blogikirjoitus: Tutustu ST-Onlinen ja videokoulutuksien uudistuksiin

Lisää samasta aiheesta

Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää
Blogit

Sähköisen taloushallinnon datan hyödyntäminen pk-yritysten tilintarkastuksissa

Tietojärjestelmät kehittyvät – pysytkö mukana? Viime vuosien aikana erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon sähköistyminen […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top