Etäkoulutus

Osallistu koulutukseen helposti omalta koneeltasi.

Etäosallistuminen on helppoa – tarvitset tietokoneeseesi vain nettiyhteyden ja kaiuttimet.

Etäkoulutuksessa seuraat koulutusta omalta koneeltasi reaaliaikaisesti. Voit esittää luennoitsijalle kysymyksiä oman mikrofonisi kautta tai kirjoittaa ne chat-laatikkoon.

Avaamme sinulle käyttöoikeudet koulutusaineistoihin ST-Onlinessa. Valituissa koulutuksissa lisäämme myös päivän videotallenteet katsottavaksesi. Talouden ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissa käyttöoikeus koulutusaineistoihin ja videotallenteisiin on voimassa yhden kuukauden.

Koulutuksissa käytämme Cisco Webex Meetings -järjestelmää. Suosittelemme ohjelmiston lataamista ja asentamista tietokoneellesi. Jos lataaminen tai asentaminen ei kuitenkaan onnistu, voit liittymä mukaan myös selaimella. Ohjelmisto toimii parhaiten Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selaimilla.

Tulossa etäkoulutukseen?

Ohjeet etäyhteyden testaukseen löydät alta. Ohje sisältää linkin, jonka kautta pääset lataamaan, asentamaan sekä testaamaan käytettävän ohjelmiston. Operaatio vie vain muutaman minuutin, mutta se kannattaa suorittaa ennen koulutuspäivää. Lähetämme testauksesta muistutusviestin ohjeineen hyvissä ajoin ennen koulutusta.

Myös verkkoyhteyden toimivuus on hyvä varmistaa. Kodin kiinteä internet-yhteys tai vakaa 4G-yhteys ovat usein riittäviä.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset