Palkkahallinto

Etsitkö ratkaisuja palkkahallinnon osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen? Tarjoamme keskeiset ja ajantasaiset sisällöt palkkahallinnon aihealueista.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 4 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaisia bloggauksia


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Koska taloushallinnon ammattilaisen työ on kiireistä, koostamme palkkahallinnon olennaisimmat sisällöt sopivan laajuisiksi kokonaisuuksiksi. Autamme sinua siis säästämään aikaa ja helpotamme työtäsi. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan!

Osaavat palkkahallinnon asiantuntijat ja olennaiset sisällöt 

Seuraamme palkkahallintoa koskevia muutoksia ja koostamme juuri sen olennaisen tiedon yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sinua varten. Kouluttajamme ovat palkkahallinnon erityisasiantuntijoita ja kokeneita, ansioituneita kouluttajia. Voit siis luottaa siihen, että saamasi tieto on olennaista sekä myös täsmällistä ja ajantasaista.

Voit myös keskittyä keskeisten sisältöjen hyödyntämiseen tiedon haun tai tietotulvan sijaan. Tarjoamme sisältöjä mm. seuraavista aihealueista:

  • työaikalain muutokset ja tulospalkkiot
  • vapaa-ajan palkat (vuosilomat ja työajan lyhennykset)
  • tulorekisteri.

Joustavat palveluratkaisut valintasi mukaan  

ST-Onlinessa olevien palvelujemme avulla turvaat osaamisen säännöllisen ylläpitämisen ja kehittämisen joustavasti silloin, kun sinulla tai tiimilläsi on siihen parhaiten aikaa. Tarjoamme valintasi ja tarpeidesi mukaisti erilaisia palvelukokonaisuuksia:

  • Palkkahallinto-videopalvelu
  • Rajaton-koulutuspalvelu
  • Omavalinta-palvelu.

Palkkahallinto-videopalvelu koostuu palkkahallinnon keskeisiä aihepiirejä käsittelevistä tallenteista. Palvelu on käytössäsi ympäri vuoden ja päivitämme sisällöt vuosittain. Voit myös valita palkkahallinnon sisältöjä osana Rajaton- tai Omavalinta-palvelujamme, jolloin käytössäsi on laajempi osaamisen kehittämisen kokonaisuus. Tällöin sisällöt kattavat myös muita talouden ammattilaisille hyödyllisiä koulutusaiheita palkkahallinnon lisäksi.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on suljettuna keskiviikkona 7.12.2022 koulutustilaisuuden vuoksi.

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset