Tilinpäätös

Tilinpäätösmallit, tilinpäätöskoulutukset ja Kirjanpidon tietopalvelu
kokoavat yhteen tärkeimmät tiedot tilinpäätöksen laatijalle.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 39 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista tilinpäätöksistä


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Laaditko tilinpäätöksen ja tarvitsetko tilinpäätösosaamista?

Tilinpäätöksen oikeellisuus on taloudellisen raportoinnin perusta. Meiltä saat tukea tuloslaskelman, taseen, toimintakertomuksen, liitetietojen ja rahoituslaskelman laatimiseen. Tehtävänämme on auttaa sinua ja muita tilinpäättäjiä kehittämään osaamistanne ja pysymään ajan tasalla tilinpäätöksen keskeisistä kysymyksistä. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Kattavimmat ratkaisut tilinpäätöksen tueksi

Tilinpäätösraportointi edellyttää laajaa osaamista ja sen jatkuvaa ylläpitoa. Meille ST-Akatemiassa on tärkeää, että taloudellinen raportointi tehdään oikein. Tilinpäätös onkin koko palvelu- ja tuotevalikoimamme keskiössä. Tarjoamme kattavimmat ratkaisut tilinpäätöksen ja tilinpäätösosaamisen tueksi.

Kokoamme tilinpäätöksiin liittyvät tärkeät tiedot videotallenteisiin, julkaisuihin sekä etä- ja lähikoulutuksiin, valintasi mukaan. Tilinpäätösjulkaisujemme ja -koulutuksiemme avulla voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

Haluatko syventää tilinpäätöstaitojasi?

Kaipaatko vastauksia tilinpäätöksen haastaviin kysymyksiin? Palveluistamme löydät perustason koulutukset tilinpäätöksen laadintaan ja lisäksi syvemmälle tilinpäätöksen erityiskysymyksiin pureutuvat sisällöt. Erityisen suosittu tilinpäätöskoulutus on aina haasteelliseen konsernitilinpäätökseen liittyvä koulutus erityiskysymyksistä. Koulutuksessa konsernitilinpäätös käydään läpi käytännönläheisesti ja opit soveltamaan tietoa työssäsi.

Meiltä saat tukea tilinpäätöskysymyksiin myös digipalvelussa

Myös ST-Onlinessa tarjoamme tilinpäätöksen teemoja monipuolisesti. Onlinejulkaisuistamme löydät eri yhteisömuotojen (oy, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiö, yhdistys ja säätiö, avoin ja kommandiittiyhtiö) tilinpäätökset.

Onlinepalvelusta on helppo hakea täsmätietoa tilinpäätöksiin liittyviin kysymyksiin edistyneen hakutoiminnon avulla. Lisäksi ST-Onlinessa on säännöllisesti päivittyvät videotallenteet osakeyhtiön ja konsernin tilinpäätöksestä sekä IFRS-tilinpäätöksestä.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset