Jäsenpäivä 2023

TALLENNE

49,00 

(+ alv 24 %)

Tallenne

Esiintyjät

Jaajo LinnnonmaaJaajo Linnonmaa on mm. yrittäjä, mediapersoona, radioääni ja somevaikuttaja. Moni tuntee Jaajon ensisijaisesti radiosta tai televisiosta, mutta hän on myös mukana useassa yrityksessä joko operatiivisessa toiminnassa tai osakkaana.
Jenni RajahalmeJenni Rajahalmeella on yli 20 vuoden kokemus viestinnän, vuorovaikutuksen ja työelämän kehittämisestä. Hänen ainutlaatuinen tapansa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa.
Timo ToivanenTimo on yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja sekä TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja. Yritystalouden todellisena moniottelijana Timolla on mm. yli 1000 valmennuspäivän kokemus erilaisista talouden ja yrittäjyyden aiheista.
Jarkko RaitioJarkko Raitiolla on takanaan 8 vuotta asiantuntijatyötä ST ry:n palveluksessa ja lukuisia juontokeikkoja ST-Akatemian tilaisuuksissa. Hän pohtii työssään muun muassa tilintarkastusalan houkuttelevuutta ja louhii alaan liittyvää dataa tuottaakseen analyysejä alasta.
Gains 'N LossesGains ’N Losses on PwC:n oma bilebändi, joka on viihdyttänyt yleisöjä jo kuuden vuoden ajan sekä PwC:llä että sen ulkopuolella. Tämä bändi svengaa kuin tilkkari torstai-Kallessa ja nostaa tunnelman kattoon bileissä kuin bileissä!

Tutustu myös

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15) Huom. ti 5.12. suljemme poikkeuksellisesti jo klo 14.00
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top